Önemli Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2026

Smart Full HD bu tv'de kullanabilir miyiz hocam önceden kullanabiliyorduk.

Ayrıca Hotbird kanalları ekli mi ?
Liste yanında not yazmıştım mb95-96-82-97 Uymadığını gördüm yarın yeni listeyi ekleyeceğim bu yazdığım anakartlara da uyumlu olacak maalesef yeni taşındığım sitede Hotbird çanak anteni yok sadece Türksat var. Hotbird listeden çıkarıldı.

vestel smart tv de kanallar yüklenmedi.sorun ne acaba
Liste yanında not yazmıştım mb95-96-82-97 Uymadığını gördüm yarın yeni listeyi ekleyeceğim bu yazdığım anakartlara da uyumlu

Şubat 2026 İçin güncelleme yapıldı. Ocak 2026 Tarihli hazır listedeki bazı anakartlara uyumsuzluk sorunu giderildi.

Kanal kurulum modu genel uydu yapınca ayarladigim kanallar sinyal yok çıkıyor ama tercih edilen uydu deyince kendi otomatik sıralama yapıyor açıyor kanalları genel uydu şeklinde kanalları nasıl açabilirim

Kanal kurulum modu genel uydu yapınca ayarladigim kanallar sinyal yok çıkıyor ama tercih edilen uydu deyince kendi otomatik sıralama yapıyor açıyor kanalları genel uydu şeklinde kanalları nasıl açabilirim
Marka ve anakart nedir?

Yükleme aşamasında tekrar diseqc ayarı yapacaksınız Türksat port A olacak
Yaptım altta sinyal kalitesi geliyor ama kanalları buluyor yine sinyal yok yazıyor yaptım disegc ayarını

Yükleme aşamasında tekrar diseqc ayarı yapacaksınız Türksat port A olacak

1000235304.jpg
1000235303.jpg
1000235302.jpg
1000235301.jpg

Hepsini doğru yapıyorum ama genel uyduda göstermiyor tercih edilen uydu deyince kendi hafızasında olan kanalları buluyor ve aciyor

Son düzenleme:
1000235312.jpg

Modeli bu herşeyi doğru yapıyorum yine kendim düzenledigim kanalları yükleyemiyorum sinyal yok diyor

1000235434.jpg
1000235433.jpg
1000235432.jpg

Model marka anakart burda yazılım guncellemekmi gerekiyor

1000235312.jpg

Modeli bu herşeyi doğru yapıyorum yine kendim düzenledigim kanalları yükleyemiyorum sinyal yok diyor
Bu konunun ilk sayfasında yeşil renk ile yazılı linke tıklayın orada yazan uygulamaları yapın.

Geri
Üst Alt