Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
aynısını yapıyorum lakin olmuyor
sizin dosyayi tamamen acmaniz gerekiyor mb97 zaten icerisinde var.usb ye tikladiginizda klasor olmayacak, hemen downloadprofile.mb97 görünecek sekilde olacak

20200210_1350201.jpg

B Çevrimdışı

Babaprens

Yeni Üye
10 Şub 2020
15
34
sizin dosyayi tamamen acmaniz gerekiyor mb97 zaten icerisinde var.usb ye tikladiginizda klasor olmayacak, hemen downloadprofile.mb97 görünecek sekilde olacak
Tamam öylede yaptım lakin USB şeyine tıklayom anlık ekran bekleyiniz yazıp kayboluyor gidip bilgisayara takiyom attığım dosya tek duruyor başka bir dosya yanına gelmemiş arada power yazılı geliyor o acaba TV'nin içinde ayarı filanmu var USB nin içine 3 dosyayı atacak

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tamam öylede yaptım lakin USB şeyine tıklayom anlık ekran bekleyiniz yazıp kayboluyor gidip bilgisayara takiyom attığım dosya tek duruyor başka bir dosya yanına gelmemiş arada power yazılı geliyor o acaba TV'nin içinde ayarı filanmu var USB nin içine 3 dosyayı atacak
dosya icerigi yukardaki resimdeki gibi olmazsa powerup dosyasi gelir(resimde ki gibi)

B Çevrimdışı

Babaprens

Yeni Üye
10 Şub 2020
15
34
dosya icerigi yukardaki resimdeki gibi olmazsa powerup dosyasi gelir(resimde ki gibi)
Aynı şekilde not defterini açıp yapıyorum farklı kaydetti tüm dosyalar seçip yerinide flash seçiyorum sondaki . Dan sonraki mb97 uzantisi oluyor isim olarak gözükmüyor ondan olur dedim birde ad düzenle deyip tekrar . Koyup mb97 yazdım bu sefer yukardaki resim gibi oldu şimdi olur dedim yine tik yok yani acaba TV mı dandik

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
USB ye sonra TV takdim yine tek dosya
usb ye power up dosyasi geldigine göre usb nizde problem olmamasi lazim, bazen usb secebiliyor tv ler.Eger farkli usb niz varsa fat32 format layip deneyin.Fakat dosya olarak power up geliyorsa bir yerde hata yapiyorsunuz ;usb yi bos halde tv ye takip usb operations yapdiginizda da o dosya kaydediliyor usb ye zaten.Usb nizde ki dosyaniz su sekilde görülmesi gerekiyor

20200210_1942361.jpg

B Çevrimdışı

Babaprens

Yeni Üye
10 Şub 2020
15
34
usb ye power up dosyasi geldigine göre usb nizde problem olmamasi lazim, bazen usb secebiliyor tv ler.Eger farkli usb niz varsa fat32 format layip deneyin.Fakat dosya olarak power up geliyorsa bir yerde hata yapiyorsunuz ;usb yi bos halde tv ye takip usb operations yapdiginizda da o dosya kaydediliyor usb ye zaten.Usb nizde ki dosyaniz su sekilde görülmesi gerekiyor

20200210_1942361.jpg
Bizim açtığımız normal not defteri demi ayrı bir program gerekiyormu orda yanlışlık olabilir mi sizde datai filan yazıyor gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim açtığımız normal not defteri demi ayrı bir program gerekiyormu orda yanlışlık olabilir mi sizde datai filan yazıyor gibi geldi

1581365104145-1690168093.jpg

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

Babaprens

Yeni Üye
10 Şub 2020
15
34
Not defteri ile yapilacak bir islem yok ki, ilk mesajdaki linkden zip li dosyayi indirip actiktan sonra, icindeki mb97 yazili olan satiri cikarip usb nize aktarin/kaydedin.sonraki islemleri yapmasini biliyorsunuz zaten.
Ben rari kloser olup cikartiyom resimdeki gibi bana lazım olan 97 öyle gözüküyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1581365104145-1690168093.jpg
Sanki dosya değişmiş gibi ,mb96 ve mb97 nereye gitti :)
Ayrıca içindeki oku dosyasında ne yapmak gerekir yazıyor,açıklamıştım sanki ,nasıl yapılır diye :)
Birde sorayım ,kartın mb97 mi, Menü +4+7+2+5 yapıp servis menü fotosu at bakalım ,göreyim ,neler varmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt