Önemli Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yok üstad mb230 950 yi modlamadım hiç orj fabrikasyon çok güzeldi renk ve canlılık...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önce şu modlama olayını bir öğrenem sora defalarca deneme yapar birlikte paylaşırız. şu çocuğu bir analı babalı büyütke te gerisi kolay..

üstad sanırım olmadı usb yi taktım, tv yi açtım, menü 4725 yaparak servis menüsüne oradan usb Operations üzerine gelerek ok tuşuna bastım ekran karardı düzeldi usb yi çıkardım ama tv deki dosyaları çekmemiş sanırım? resim ekliyorum

2020-07-01_02-35-11.png

usb nin içinde yarattığımız klasörün ismi profiller mı? profile mi_ olacak

:hmmmb130e de yapıp denedim yine almadı tv deki uzantıları :bilmiyom nerede hata yapıyorum? üstadım... usb nin içindeki klasörün ismi tam olarak ne olmalı profile mi? profiller mi?
Profil almak için profile klasörüne gerek yok yüklerken olacak o klasör :ok
İşlemleri doğru yapmışsın ,peki usbyi FAT32 ile formatladın mı? ,FAT32 formatlı olacak usb unutma ,belkide hata budur :ok

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
Profil almak için profile klasörüne gerek yok yüklerken olacak o klasör :ok
İşlemleri doğru yapmışsın ,peki usbyi FAT32 ile formatladın mı? ,FAT32 formatlı olacak usb unutma ,belkide hata budur :ok
yok valla üstadım bu konulara aşinalığım vardır işim uyduculuk olduğu için bilirim yani özellikle fat32 olarak formatladım. lakin hata nerede işin uzmanı sensin ne desek boş:bilmiyom

At hepsini sıkıntı olmaz ,usbyi FAT32 ile formatla ama :ok
ustam zaten tüm verdiğin dosyaları atmıştım usb nin içine öyle denemiştim... şimdi hepsini at derken ne demek istedin sadece mb 130e yaptığımızı mı bırakayım usb bellekte???

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yok valla üstadım bu konulara aşinalığım vardır işim uyduculuk olduğu için bilirim yani özellikle fat32 olarak formatladım. lakin hata nerede işin uzmanı sensin ne desek boş:bilmiyom
Rica ederim ,uzman demeyelim de "kurcalıyan" diyelim :)
usbyi tv açıkken tak bakalım ,takınca tvde medya player penceresi açılacak mı ,açılırsa back tuşu ile çık kumandadan basarak,sonra menü 4725 tuşla bir de .

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Kolay bulma için 2 klasör kalsın
Profile

At hepsini sıkıntı olmaz ,usbyi FAT32 ile formatla ama :ok
Güzel

İkiye düşürürse aramaz 15 içinde.
Mb130e profile
Mb130e profil

Nasıl olsa tv e zararı yok dimi usta

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Uzman çırak değil ya

Tamam amcam sustum
Alıncak dosyalar zaten bin dosyaları ,kolaylıkla görür
OMEGA OMEGA ,usbyi tvye tak tv çalışırken bakalım ,medya oynatıcısı penceresi açılacak mı ,açılırsa usb tamamdır ,çılmazsa sıkıntı vardır ,fotoları gördüm FAT32 görünüyor ama deneme yapmalısın tv açıkken.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sevgili dostum istersen yat senin uygun olabileceğin bir zamanda tekrar deneriz senin için sakıncası yoksa tabii. daha tollbox olayı da var
Hele sorduğum sonun cevabını da alayım ,tv açıkken usb tak tvye bakalım( bu arada tvde usb 3.0 girişi varsa ona takma ,2.0 girişine tak)

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
Alıncak dosyalar zaten bin dosyaları ,kolaylıkla görür
OMEGA OMEGA ,usbyi tvye tak tv çalışırken bakalım ,medya oynatıcısı penceresi açılacak mı ,açılırsa usb tamamdır ,çılmazsa sıkıntı vardır ,fotoları gördüm FAT32 görünüyor ama deneme yapmalısın tv açıkken.
açıkken taktım dostum medya dosyası açıldı yani usb sağlam gibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
açıkken taktım dostum medya dosyası açıldı yani usb sağlam gibi
Tamam usb sağlam :ok
medya dosyasındayken kumandadan back tuşuna basıp çık,ardından memü +4+7+2+5 tuşlayıp yap bakalım işlemi ,hatta farklı usb ile de dene bence - benden paso :) ben kaçtım artık iyi geceler :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt