Böylece 3.0 öğrenmiş oluruz demiusb2.0 tercih ederim mutlaka ama denemekte fayda var
Böylece 3.0 öğrenmiş oluruz demiusb2.0 tercih ederim mutlaka ama denemekte fayda var
Aynen doğruBöylece 3.0 öğrenmiş oluruz demi
Mb130Gerek yok şimdilik ,yeni uzantılı kart eklendiğinde olabilir ama şimdilik gerek yok
gidip benim oğlandan USB2.0 aldım şimdi, ustanın tercihine uymak vazifedir... mersin meselesine gelince ben izmir deyim bol bol çay kahvem var acil beklerimusb2.0 tercih ederim mutlaka ama denemekte fayda var
Anladım zaten,ona göre cevap verdimOmega seni bekliyoruz 3.0'dan ses çıktımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb130
Mb130a
Mb130b
demek istedim
Mersin yazınca ,acaba dedimgidip benim oğlandan USB2.0 aldım şimdi, ustanın tercihine uymak vazifedir... mersin meselesine gelince ben izmir deyim bol bol çay kahvem var acil beklerim
üstad 32 gb kopyaladım pc ye birde gidip usb 2.0 buldum anca. beni telaşa getirmeyin. zaten acemiyim bu husustaAnladım zaten,ona göre cevap verdim
karabağlar, cennetçeşmeMersin yazınca ,acaba dedim
İzmirin neresindesin bu arada (belki daha önce de sormuşumdur) ,gecenin 02sinde oğlan da şaşırmıştır
O zaman biliyorsun nasıl yapıldığını ,daha önce yaptığına göresırf bu modlama olayını renk ve flu görüntüden dolayı yapıyorum sevgili teraspy. mb230 950 olan modeli de almıştım harikalar yaratıyor renk canlılık konusunda tüm hd yayınlar abartmadan söyliyorum sanki trt 4k izliyormuşçasına bir zevk veriyor... ama bu mb130e 960 ta hayal kırıklığına uğradım renkler canlı değil ve flu. bir arkadaş pic açık yaptım modlama ile fluluk gitti demişti bu yüzden uğraşıyorum... zaten 960 ı almadan önce toshiba yı alıp geri iade ettim, yani iade şansım da kalmadı, a101 deki mağaza müdürü bir daha iade için gidersem kovacak beni
Denemiş olurdun 3.0 yanındaysa zarar yoksa 2.0 la birlikte 3.0 bellek boşsa denesengidip benim oğlandan USB2.0 aldım şimdi, ustanın tercihine uymak vazifedir... mersin meselesine gelince ben izmir deyim bol bol çay kahvem var acil beklerim
Dur şimdi kafasını karıştırma ,hele dosyaları alsın tvden bakalım ,sonra 3.0 bellekle de dener belkiDenemiş olurdun 3.0 yanındaysa zarar yoksa 2.0 la birlikte 3.0 bellek boşsa denesen
yok üstad mb230 950 yi modlamadım hiç orj fabrikasyon çok güzeldi renk ve canlılık...O zaman biliyorsun nasıl yapıldığını ,daha önce yaptığına göre
Hadi bakalım kolay gelsin sana o zaman ,ama mutlak aldığın profilleri yedekle ,nasılsa onu da öğendin artık (yedeklemeyi) , hem oku dosyasını iyice oku ,hemde ademin verdiği vidyoyu izle güzelce,kaydetmişsin zaten pcye
önce şu modlama olayını bir öğrenem sora defalarca deneme yapar birlikte paylaşırız. şu çocuğu bir analı babalı büyütke te gerisi kolay..Flash 2.0 kaldımı satılıyor mu bilmem.
3.0 satılıyor yapsaydın öğrenmiş olurduk çalışırmı acaba.
Bende 2.0 var 5 sene oldu içinde foto video var gidilmiyor.
Yaparız gücümüz yettiği kadar ama yaratamarızyarattığımız
15 klasörünama tv deki dosyaları çekmemiş sanırım?
15 tane çok değilmi?profile mi? profiller mi?