catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Abi eski haline nasıl döndürebilriz?Ayrıldı ...
Abi eski haline nasıl döndürebilriz?Ayrıldı ...
Abi eski haline nasıl döndürebilriz?
Telnet ile nası bağlanıcamÇok kolay,yukarıda anlattım, telnet ile tvye bağlan önce, sonra yukarıda yazdıklarımı uygulaVestel tv ottplayer iptv de DEVRİM , Mb9x serisi kartlar
Benim tvde kartım eskidi,smart uygulamalarını beğenmiyorum... Benim tvde kartım eskidi, son yazılımı yükleyip iptv kullanmak istiyorum ... Benim tvde kartım eskidi,en azından ottplayer kullanmak istiyorum... Diyorsanız,veya ; Kartınız eski kartlardan, yapılacak bir şey yok ... Kartın ramleri...tavsiyeforumu.com
vestel toolbox aç ,tvnin ipsini öğren ,toolboxta ip kutusuna gir ipyi ve enable telnet tıkla,Telnet ile nası bağlanıcam
Abi özel mesaj ile detay verebılır misin. Vestel toolbox u nasıl açıcam ???vestel toolbox aç ,tvnin ipsini öğren ,toolboxta ip kutusuna gir ipyi ve enable telnet tıkla,
bende olmadı..Yeni konu açmadan buradan devam edeyim
Ottplayer uygulamayı yükledik,geri dönmek isteyince telnet,ftp ile dönün demiştim,bugün sevgili catres sorunca hemen farklı bir şey ile kolayca geri dönermiyim acaba deyip,denemeler yaptım,sonunda döndüm, hemde yine "usboperations" ile
Aşağıdaki linkten zipli dosyayı indirin,zipten çıkartın ,usb belleğe kopyalayın (starturl.txt) ve :
Menü+4+7+2+5 ile tvye geri yükleyin ,belleği çıkartın ,tvyi kumandadan kapa-aç yapın ve smart tukuşan basın (bende ilk önce 2 kere onaylamamı istedi,ama sonra sorunsuzca bağlandı )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam askerdeydim konuya uzak kaldım .Valla hayalimizi yapmışsınız elinize sağlık hocam.Smartı geri döndürme usb operations ile çalışıyor son olarak hocam?Yada tv ye fabrika ayarları ile geri geliyorsa sorun yokDikkat:
Aşağıdaki bölümü yeni konu açmadan editliyerek yeni bir dosya ekledim,sevgili catres sorunca bari kolay yolu bulayım istedim vede buldum
Aşağıdaki konuda dosya ve çıklama var ,bununla alakalı geri dönüş yaparsanız sevinirim
Ayrıca,olmazsa da üzülmeyin ftp veya telnet ile kolayca silebilirsiniz
Vestel tv ottplayer iptv de DEVRİM , Mb9x serisi kartlar
Benim tvde kartım eskidi,smart uygulamalarını beğenmiyorum... Benim tvde kartım eskidi, son yazılımı yükleyip iptv kullanmak istiyorum ... Benim tvde kartım eskidi,en azından ottplayer kullanmak istiyorum... Diyorsanız,veya ; Kartınız eski kartlardan, yapılacak bir şey yok ... Kartın ramleri...tavsiyeforumu.com
Aaa,haberim yoktu inan,ee,hayırlı olsun o zaman,hoşgeldin mert ,neredeydin pekihocam askerdeydim konuya uzak kaldım .Valla hayalimizi yapmışsınız elinize sağlık hocam.Smartı geri döndürme usb operations ile çalışıyor son olarak hocam?Yada tv ye fabrika ayarları ile geri geliyorsa sorun yok
teşekkürler hocam trakya dan çıkmak nasip olmadı hocam . Tekirdağ hayrabolu da yaptım .Aaa,haberim yoktu inan,ee,hayırlı olsun o zaman,hoşgeldin mert ,neredeydin peki
starturl içine istediğin linki ott linki gibi yazabilirsin,,aynı yöntemle tvye atıyorsun yani usb operations ile
başaramadık bir turlu abiUYARI:
MB130 kartlarda toolbox ile telnetin aktif edilemediğini ,sevgili catres ile de bunun "doğru" olduğunu öğrendim.Yani MB130 kartlarda starturl dosyasını telnet ile silmek şimdilik mümkün değil gibi görünüyor,ftp olarak da bağlanamadı tvye toolbox.
İçinizde MB130 kartlarda toolbox ile tvye bağlanan ve ftp veya telnet ile giriş yapan varmı acaba?