Güle güle kullanMB120 kart v.2.45.32.0 yazılımı ile 2. linki denedim ve sorunsuz çalıştı teşekkürler
hocam merhaba ssiptv izlemek istesek hangi linki eklemem gerekiyor bilginiz var mı? bir de benim tv de ssiptv mi ott player mı daha stabil çalışır.Güle güle kullan
İnan, ben uzun zamandır hatta çok uzun zamandır IPTV izlemiyorum,bana en kolay ott gelmişti,ssiptv olarak link inan bilmiyorum,aklımda yok,büyük ihtimalle önceki sildiğim hdd içindeydi,o da gittihocam merhaba ssiptv izlemek istesek hangi linki eklemem gerekiyor bilginiz var mı? bir de benim tv de ssiptv mi ott player mı daha stabil çalışır.
ott player için bi kaç yerden test yayın aldım ve biri hariç diğerlerini link olarak ekleyemedim hata veriyor tavsiye ettiğiniz ott player veya ssiptv de kullandığını iptv var ise önerebilir misiniz
Çok Teşekkürlerkonuyu tekrar hortlatalım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sayfası artık açılmıyor.
linkler değişmiş.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.siteleri açılıyor..
ancak site güvenilir olarak gözükmüyor ve sertifika hatası veriyor..