Vestel tv ottplayer iptv de DEVRİM , Mb9x serisi kartlar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ottplayer ile haşir neşirliğim biterse ilerde (umarım ki) getirmeyi denerim artık ?

Çok teşekkür ediyorum böyle harika bir uygulama için
Eline emeğine sağlık olsun.
Ben teşekkür ederim,güle güle kullan, benim 2 tvde de artık smart yok,ott var :) köydekinde de var da orada internet yok kullanamıyorum :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
catres catres ;
Bu arada tvde ottplayer girdiğinde üstteki ayarlara gel ve "Navigation type" olan yeri "List" seçersen kanal listesi gibi geliyor ip tv listesi :ok
Sana yazdım ama herkese de duyurayım :)

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
catres catres ;
Bu arada tvde ottplayer girdiğinde üstteki ayarlara gel ve "Navigation type" olan yeri "List" seçersen kanal listesi gibi geliyor ip tv listesi :ok
Sana yazdım ama herkese de duyurayım :)
?
Mesai bitimi onuda uygulayacağım kesinlikle ??

Uygulamayı yaptım şöyle bi sorun var.
Kanal atlatma tuşu işlev yapmıyor. OK tusuna basınca kanal listesi cıkıyor ve yonlendırmeyı oradan yapabiliyorum

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

EnginTokly

Yeni Üye
1 May 2019
9
29
Oooo,sen buralardamıydın sevgili hosbulduk ?
Bu çok süper bana göre , şu an tvde bellek olarak yer kaplamadığını da gördüm , ama yinede dikkatli olmalıyım,tvde sorun yaratacakmı yaratmayacakmı onu gözlüyorum,tabii smart iptal oluyor ki bana göre smartta zaten iş yok,iptv olarak kullanmaya bakılıyor genelde , ben dahil,sabahtan beridir müzik tv açık,daha banamısın demedi tv. ?
Bir diğer önemli konu,usb çıkarılıp takıldığında bazen kullanıcı adı şifre istiyor,bunda öyle birşey yok,aç,fişi çeksen bile tekrar izle :ok
Hocam Telegramınız var mı?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Bizim çocuklar youtube kullanıyorlar . yoksa bende atarım .
yine de vakit bulursam haftasonu atıp deneyeceğim. test etmeden duramam zaten.

Şu kumanda kodlarına bir eğilebilseydim ndrim.com daki portallardan birini atardık direktde işte olamıyor bir türlü

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Beni de sevgili digiulama soktu tekrar bu işlere,mesela uydu alıcıları konusunda yazdım,tuner olmadı dedim,sanırım olmayan yazılım 4k yazılımıydı,şu tuner bilgisine bir erişsem eldeki normal cihaz 4k olacak :hihi

Geri
Üst Alt