Kanalları yuklemek bıraz ugraştırdı Ama tek tuş olayı harika ??. Tek tuşla yürüyor artık olaylar ??Kullanımı nasıl sevgili catres,biraz anlat bari
Evet geliyor,ilk başta anlatmıştım nasıl yapılacağını kesin yaparsınKanalları yuklemek bıraz ugraştırdı Ama tek tuş olayı harika ??. Tek tuşla yürüyor artık olaylar ??
Yalnız smart menüsünü tekrar getırebılıyomuyuz?
Ottplayer ile haşir neşirliğim biterse ilerde (umarım ki) getirmeyi denerim artık ?Evet geliyor,ilk başta anlatmıştım nasıl yapılacağını kesin yaparsın
Ben teşekkür ederim,güle güle kullan, benim 2 tvde de artık smart yok,ott var köydekinde de var da orada internet yok kullanamıyorumOttplayer ile haşir neşirliğim biterse ilerde (umarım ki) getirmeyi denerim artık ?
Çok teşekkür ediyorum böyle harika bir uygulama için
Eline emeğine sağlık olsun.
?catres ;
Bu arada tvde ottplayer girdiğinde üstteki ayarlara gel ve "Navigation type" olan yeri "List" seçersen kanal listesi gibi geliyor ip tv listesi
Sana yazdım ama herkese de duyurayım
Hocam Telegramınız var mı?Oooo,sen buralardamıydın sevgili hosbulduk ?
Bu çok süper bana göre , şu an tvde bellek olarak yer kaplamadığını da gördüm , ama yinede dikkatli olmalıyım,tvde sorun yaratacakmı yaratmayacakmı onu gözlüyorum,tabii smart iptal oluyor ki bana göre smartta zaten iş yok,iptv olarak kullanmaya bakılıyor genelde , ben dahil,sabahtan beridir müzik tv açık,daha banamısın demedi tv. ?
Bir diğer önemli konu,usb çıkarılıp takıldığında bazen kullanıcı adı şifre istiyor,bunda öyle birşey yok,aç,fişi çeksen bile tekrar izle
Hayır yok,hiç bir sosyal medya ile de iletişimim yokHocam Telegramınız var mı?
Hiç sorma sevgili rfve ,bende neredeyse 3-4 gündür uydu yazılımıyla uğraşıyorum,yoksa ohooooo