Tarafından Eklendi: hosbulduk Dosya Boyutu: 9.00 MB İndirilme: 5 Anahtar Kelimeler: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yüklenen: 28/12/2020 09:52:50 Izinler: Hepsi Paylaşım: Genel Dosya - Paylaşılabilir
dogrudur; ben arsivdeki bilgiyi yazdim,
Hocam Sw ve Hw profile'da hangi değerleri değiştireceğiz? Sw de wifi ile alakalı birkaç şeyi true yaptım ama ethernet de gitti. Önceden aldığım yedek Sw dosyası ile geri getirdim. Hw profile içinde de wifi ile alakalı bir şey bulamadım.
Düzenleme: Toolbox programında hata verip durmaya başladı sıfırlamama rağmen interneti kapatıp açmama rağmen düzelmedi. Galiba en iyisi daha fazla kurcalamamak
Son düzenleme:

Telnet mb120 sonrasi calismiyor ,önce onu calistirmakla baslayin icine müdahale etmeden.Dosya iceriklerine müdahale etmediginiz,sadece okudugunuz sürece bir sorun olmaz.
) ,şaka bir yana elbette olmaz,bir ara bana "abi ben farklı usb wifi driveri yükleyebilirmiyim denmişti,olmaz demiştim bana "belki kendin yaptın kullanıyorsun ama bize söylemiyorsun" demişti iyi mi, bende o zaman "olur,telnet ile bağlan ve şu komutu ver" diyerek ,tvnin cpu sunu gösteren konutu vermiştim
,iyi ki onu vermişim,sonra googleden öğrenmiş komutları ve tv yi çökertmiş bana" abi tv çöktü nasıl yazılım atarım" dedi ve tabii özür diledi.Sanırım tvsi servise gitti diye hatırlıyorum.