By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Modlama ile prime video gelmez.ilk kurulum yaptım. update tekrar yükledim oldu. şimdi tvnın profilini yedekleyeceğim
Modlama ile prime video gelmez.ilk kurulum yaptım. update tekrar yükledim oldu. şimdi tvnın profilini yedekleyeceğim
peki nasıl getiririz.Modlama ile prime video gelmez.
Vestel lisans bedeli öderse ve anakart donanımı (bellek yeterli yer yoksa , bu da bir takım özelliklerden feragat etmek analamına geliyor oda cihazın çalışma performasını etkiler) sizin cihazına ait server a disney gelirpeki nasıl getiririz.
Yine bu konuda 175. Mesajda cevap yazmıştım.peki nasıl getiririz.
Hayır kuramazsınız PC olur o dediğiniz.İyi akşamlar, evde ev interneti yok. Bu sebeple telefonumdaki interneti usb kablosu ile paylaşmak istiyorum ama televizyon algılamıyor. Televizyonun ftp özelliğini açtım. Linux gibi görünüyor ve acaba bu usbden internet sağlayan driveri televizyona kurabilir miyiz?
Hayır kuramazsınız PC olur o dediğiniz.
Telefonu hotspot olarak niye kullanmiyorsunuz?İyi akşamlar, evde ev interneti yok. Bu sebeple telefonumdaki interneti usb kablosu ile paylaşmak istiyorum ama televizyon algılamıyor. Televizyonun ftp özelliğini açtım. Linux gibi görünüyor ve acaba bu usbden internet sağlayan driveri televizyona kurabilir miyiz?
Telefonu hotspot olarak niye kullanmiyorsunuz?
televizyonda wifi varsa telefonu yansıt
Tv nin modeli nedir, belki wifi modül takma ihtimali arastirilabilinir...Hocam maalesef televizyonda wifi mevcut değil. Wifi olsa bu işlere hiç girişmem.
Tv nin modeli nedir, belki wifi modül takma ihtimali arastirilabilinir...
Bana servis mernüden options 3 ün resimini atarmisiniz,mb110 dahili wifi baglanabilen anakarttir ben kullanmistim daha önceden..Vestelin kendi Wifi adaptörüne para vermek istemiyorum hocam. Dahili wifi modüllerinin fiyatları daha uygundu galiba ama takabilir miyiz bilmiyorum.
Bana servis mernüden options 3 ün resimini atarmisiniz,mb110 dahili wifi baglanabilen anakarttir ben kullanmistim daha önceden..