By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,801
Çılgınlığın sonucunu bizimle paylaşın.Bir çılgınlık yapıp Mb211 V0 a V3 yüklesem nasıl olur ?
Çılgınlığın sonucunu bizimle paylaşın.Bir çılgınlık yapıp Mb211 V0 a V3 yüklesem nasıl olur ?
bende merakla bekliyorum sonucu ?Bir çılgınlık yapıp Mb211 V0 a V3 yüklesem nasıl olur ?
Hocam konuyu biraz açarmısınız? nasıl bir yükleme yaptınız.Bugün bir çılgınlık yapıp MB211 Toshiba 43L2863DAT v1 Versiyonlu tv ye Toshiba 49L2863DAT V3 full yazılımını attım? (yapıları birbirine benzer)
(Amazon prime icin bu yazılımı yükledim)
Şimdi gidip vestel ui yükleyip
Orjinal paneli de yükleyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi tam istediğim gibi oldu
Konuyu 2021 yılında yazmış ,muhtemelen bir daha da girmemiştirHocam konuyu biraz açarmısınız? nasıl bir yükleme yaptınız.
Aynen katılıyorum ,geri dönüş de olmaz kart uçarsaful yazilim yükleme yöntemi zaten belli forumda paylasimlardan v3 yazilim bulup yüklemis olmasi lazim mantiken.Mb130 larda farkli versiyon yüklendiginde anakart kesinlikle hurda oluyor, depomda 4 adet hurda mevcut. Yükkleyen arkadas sansliymis ,denemek isterseniz tavsiye etmem cok risklidir ...Yurtdisinda yasadigim icin cok fazla basvurdugum islemdir.
ben v3 den profil alip modlamayi tercih ederdim..Aynen katılıyorum ,geri dönüş de olmaz kart uçarsa
Ben de aynen ,ama bilmiyorlar işte ,hemen yazılım atılıyorben v3 den profil alip modlamayi tercih ederdim..
atma hemen kim diyor at diyeBen de aynen ,ama bilmiyorlar işte ,hemen yazılım atılıyor
tövbe tövbeeee ,gecenin bir vaktindeatma hemen kim diyor at diye
Üye konumu Aktif üye yazıyor.Konuyu 2021 yılında yazmış ,muhtemelen bir daha da girmemiştir
Peki MB211 v1 ile Mb211 V3 ana kart olarak, aralarındaki fark nedir?Konuyu 2021 yılında yazmış ,muhtemelen bir daha da girmemiştir
Harici donanımların bağlanabilmesi için port çesit ve sayı farkı dahili bluetooth var, yok vs vs kısacası donanımsal farklılıklar var.Üye konumu Aktif üye yazıyor.
Peki MB211 v1 ile Mb211 V3 ana kart olarak, aralarındaki fark nedir?
Ben Bilgisayar teknisyeniyim. MB211 v1 ve v3 için baktığımda Tv nin teknik özellikleri aynı anakart ( pc de de anakartlarda v1 v2 gibi versiyonlar var aralarında sadece gerçekten donanım olarak farklılıklar var Örneğin v1 de ethernet Atheros ken v2 de realtek ama işlemci destekleri ve bios yazılımları aynı)Harici donanımların bağlanabilmesi için port çesit ve sayı farkı dahili bluetooth var, yok vs vs kısacası donanımsal farklılıklar var.