TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
3farklı mb120 anakartlı ürün özelliklerine baktım DV-MEMC-HDR yok emmi.Tek taraflı açılma olmuyor DV 'da,tv de desteklemeli ,yoksa sadece açılmış olur ,MB120 lerde varmıki DV acaba
3farklı mb120 anakartlı ürün özelliklerine baktım DV-MEMC-HDR yok emmi.Tek taraflı açılma olmuyor DV 'da,tv de desteklemeli ,yoksa sadece açılmış olur ,MB120 lerde varmıki DV acaba
Yani açılsa da boş işlem olacak3farklı mb120 anakartlı ürün özelliklerine baktım DV-MEMC-HDR yok emmi.
Demişsin ya ,gerçi, vermiştim cevabı ama aşağıdaki cevap ,kesin bir cevap olmuşmb 120 de dolby vision açabiliyormuyuz açan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler TEKNOWEST ,bu kesin bir cevap oldu3farklı mb120 anakartlı ürün özelliklerine baktım DV-MEMC-HDR yok emmi.
Merhaba üstadlar Vestel Genel Merkezi aradım 49 UD 8400 4K tv için HDR li yazılam istedim bana benim tv için olmadığını söylediler. Bende tv nin Mb 130 anakart kullandığını benim tv den bir ay sonra piyasaya sürülen aynı anakartı kullanan tv lerde HDR nin olduğunu söyledim ancak teknik olarak mümkün değil dediler. Velhasıl elinde modlanmış HDR açık Mb 130 yazılımı olan arkadaş paylaşabilirm mi? bu yolla HDR yi açabilirmiyiz. Teşekkürler
Bir de hdr olup olmaması görüntüyü etkiler mi?
şu an stabil 3.62.35 yüklü profil almayı bilmiyorum daha doğrusus tv nasıl erişebilirim . bir program var mı?
17mb95. Rc 48xx_2D'yi şu şekilde değiştirmek istiyorum:
-Toshiba-Rc4826. Ama 9'dan fazla olamaz. Nasıl yapabilirim? Çeviri için özür dilerim. Google kullanırım. Teşekkürler!