F
firok33715
Aktif Üye
- 19 Şub 2020
- 231
O secenegi ve 3. secenegi degistirmeniz yeterli.
Hocam belirttiğiniz gibi yapıp tv ye uyguladım ve sorunsuz bir şekilde oldu. Çok teşekkür ederim
O secenegi ve 3. secenegi degistirmeniz yeterli.
İki ses sistemi(kabaca yazdım) birlikte olmaz ,birinden birini kapatman lazım,yani önce tvde kullanılanı kapatacaksın,diğerini de açacaksın ama tabii bu sevgili hosbulduk 'un dediği gibi "donanım desteği var ise" olur ,yoksa DTS olmazÜstadım modlama çok basitmiş hallettim ellerinize sağlık şimdi DTS virtilualx ve Dolby atmos u nasıl aktif edebilirim ...
Bunun için çok uğraştım fakat Dolby işlemci üzerinde entegre ile çalıyor, TV yazılımı ile ilgili değilMerhabalar. Fikoloji üstadın tavsiyesi ile 55uhl960 (mb130e anakart) ile ilgili bir soruyu modlama konusuna da yazmak istedim.
dolby vision çok elzemmidir bilmiyorum ancak bu televizyonda modlama ile açma şansımız varmıdır acaba. Cevaplar için şimdiden teşekkur ederim.
Bazi tv markalari yazilim destegi ile dolby vision özelligini acabiliyor mesela sony ve samsung bunun icin güncelleme yazilimi yayinladi..Vestelin böyle bir güncelleme yazilimi yok,Modlama ile dolby vision özelligini acmayi mb230 anakartta denemis ama acamamistik,profil dosyanizi alip deneyebilirsiniz.Ama olay panel yazilimi ile ilgili oldugu icin modlama ile acilmayacagini tahmin ediyorum.televizyonda modlama ile açma şansımız varmıdır acaba
Tek taraflı açılma olmuyor DV 'da,tv de desteklemeli ,yoksa sadece açılmış olur ,MB120 lerde varmıki DV acabamb 120 de dolby vision açabiliyormuyuz açan varsa yardımcı olursa sevinirim.