Logopanel nosu 23454509![]()
kapak etiketi yok
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Zipten spi klasörünü çıkartın spi yazan klasörü boş flash bellek içerisine kopyalayın menü 4725 / usb operations / OKLogopanel nosu 23454509![]()
kapak etiketi yok
teşekürler kolay gelsinLogo
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Zipten spi klasörünü çıkartın spi yazan klasörü boş flash bellek içerisine kopyalayın menü 4725 / usb operations / OK
Maalesef mb82 İçin yok![]()
merhaba kolay gelsin 17mb82s hi level logo yazılımı bulabilir miyim ?
Herkese iyi akşamlar. 17mb211'in logosunu değiştirmek istiyorum. DownloadBI.mb211 klasörünü oluşturup logo resmini indiriyorum. Aynı şey DownloadSPI.mb211'de de oluyor ve logo resmi var. Lütfen bana yeni logolu resmi nasıl yükleyeceğimi söyler misiniz?
1. Remove the spi folder inside the zip. The logo is inside the spi.Good evening everyone. I want to change the logo of 17mb211. I create a folder DownloadBI.mb211 and download the logo picture. The same thing happens with DownloadSPI.mb211 and there is the logo picture. Please tell me how to upload the picture with the new logo?
Sadece sana bir cevap yazmak için tekrar girdim, sorduğun soruya cevap verebilecek tek kişi benim ama ne istediğini bilmiyorsun ya da bana söyleyemiyorsun, iyi vakit geçirmeni diliyorum.cevap veren olursa beni etiketleyip bilgi verirseniz sevinirim.Merhaba, 17MB120 ve 17MB211S için vestel logosuna sahip olan var mı? 17MB211S'e sahip olduğum şeyi prosedüre göre spi ve usboperation klasörüne yüklemeye çalışıyorum, ancak görünmüyor, sadece orada logo olmadığını açıklığa kavuşturmak için. Ve 17MB120 kartı, değiştirmek veya kapatmak istediğim Toshiba logosunu gösteriyor, ancak Vestel araç kutusunun hiçbir yerinde boot0.jpg'yi göremiyorum, belki birisi nerede olduğunu biliyordur. Teşekkür ederim.
Sadece sana bir cevap yazmak için tekrar girdim, sorduğun soruya cevap verebilecek tek kişi benim ama ne istediğini bilmiyorsun ya da bana söyleyemiyorsun, iyi vakit geçirmeni diliyorum.cevap veren olursa beni etiketleyip bilgi verirseniz sevinirim.
I re-entered just to write you an answer, I am the only one who can answer the question you asked, but you don't know what you want or you can't tell me, I wish you a good time.if anyone answers, I would be glad if you tag me and give me information
Я зашел сюда только для того, чтобы написать вам ответ, я единственный, кто может ответить на ваш вопрос, но вы не знаете, чего хотите, или не можете мне сказать, я желаю вам хорошо провести время.если кто-нибудь ответит, я был бы рад, если бы вы отметили меня и предоставили информацию
bekozap.com
Merhaba,
linkler korumalıdırçok teşekkür ederim, vestel araç kutusunda değiştirdim ve logoyu 17MB211S'ye yükledim, zaten görüntüleniyor. Pazartesi günü 17MB120'yi kapatmayı deneyeceğim, ancak aynı prosedüre göre çalışması gerekiyor, başarılı olursa bilgi vereceğim.
Merhaba,
Logoyu indirmeye çalıştım ama çalışmıyor, bir fotoğraf gönderiyorum.
![]()