Vestel televizyonuma yazılım bulamadım bir türlü

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Zerre bilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü; cihazı ilk aldığımız günde bile internette sörf yapıyordum, şimdi gelmiş internet yok diyorsunuz baya bir ironik. Meslek komedyenlik sanırım..
Sanırım senin kart 82 olmuş,okuyunca hem biraz kızdım hemde gülümsedim sevgili ibrahimykr ,mb95 ten mb82ye dönmüş tv :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Tv'yi sabitledik, geçen gün birine atmıştım. Tamirden sonra eski yazılım atılmış.

Satcodx kısmında MB82S yazıyor, o kısım yüklü gelen kanal listesi ile ilgili kısım sanırım ama 95'e 82 nin listesi neden atılsın ki? :alala

Umut arkadaş daha iyi bildiği için müdahil olamıyorum,
Mb95 olması için aşağıdaki gibi en üste servis menüde kart bilgisi olması lazımdı

20190715_1641350b5f9e26bbaa0747.jpg

Arkadaşın kartında mb82 diye alt satırda yazıyor mb82r diye devam eden

Benim de ilgincime gitti, servis panele uyan eski bir kart takmış olabilir mi? :hmm

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kızdım,çünkü senin mb95 olarak bildiğin tv gitmiş,yerine mn82 gelmiş ,buradaki kızmam servis veya tamir edene,ama diğer kızmam ise tam da benim tabirimle "bir bilene" şakamısın " demen :)

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Satcodx kısmında MB82S yazıyor, o kısım yüklü gelen kanal listesi ile ilgili kısım sanırım ama 95'e 82 nin listesi neden atılsın ki? :alala

Benim de ilgincime gitti, servis panele uyan eski bir kart takmış olabilir mi? :hmm

IMG_20191013_193917c84499edd7c7abee.jpg

Hocam arkasındaki etiket böyle

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mb95 gidip yerine mn82 mı gelmiş tamamen
Fotodaki AOF: altında ne yazıyor :)
Anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart normalde m95'ti servisten sonra düşük model takıldıysa servise dava açarım

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İnternet özellikli olabilir,ama sonuçta MB82 kart var :ok
Cihazın orjinalinde İNTERNET, BİLGİSAYARA BAĞLAMAK İÇİN GİRİŞ, ETHERNET GİRİŞİ 2 usb portu vardı. İnternet Tarayıcı vardı 15 tane geçkin uygulama vardı. KABLOSUZ İNTERNETE bağlanıyordu.

Geri
Üst Alt