K
Kumanbayram
Yeni Üye
- 16 Eki 2019
- 2
- 31
Çok teşekkür ederim hepinize hemen ilgilendiniz bu kadar hızlı cevap alabileceğimi düşünmüyordum
Seri numarası ; 7100812 300088
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam carbon'u kendim indirip kuracağım
Birazdan atarım resmiServis menüsünü istemiştim ama? Menü'yü açıp 4725 tuşlayınca çıkıyor.
Muhtemelen kartlarımız farklı.
Bu ana kart mb82 dir bırakın oyun kurmayı internet dahi yoktur. Bunu yazma sebebim ilk mesajınızda smart çalışıyor dediniz sanırım farklı televizyon.Birazdan atarım resmi
Hocam sen şaka mısın? İnternet bile yoktur diyorsun, televizyon ilk geldiği zaman 4.4.4t yazılım vardı ilk aldığımız zaman internette vardı, YouTube'da vardı. Tamirden sonra bu yazılım atılmış.Bu ana kart mb82 dir bırakın oyun kurmayı internet dahi yoktur. Bunu yazma sebebim ilk mesajınızda smart çalışıyor dediniz sanırım farklı televizyon.
Bunun güncellemesi mb82 1.3.7 yazılımı ile olur.
İlgili konuda yazılım mevcut guncelleyebilirsiniz
Eyvallah ben bilgisizim, şaka yapmayı da çok bilirim. siz daha iyi biliyorsunuz, sorunu da çözersiniz artık!Hocam sen şaka mısın? İnternet bile yoktur diyorsun, televizyon ilk geldiği zaman 4.4.4t yazılım vardı ilk aldığımız zaman internette vardı, YouTube'da vardı. Tamirden sonra bu yazılım atılmış.
Hayır yani bilmiyorsanız, yorum yapmayın daha bilgili birisi yorum yapsın.
Zerre bilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü; cihazı ilk aldığımız günde bile internette sörf yapıyordum, şimdi gelmiş internet yok diyorsunuz baya bir ironik. Meslek komedyenlik sanırım..Eyvallah ben bilgisizim, şaka yapmayı da çok bilirim. siz daha iyi biliyorsunuz, sorunu da çözersiniz artık!
teknovest Adem Helvacı Sota Umut Barış
Hocam sen şaka mısın? İnternet bile yoktur diyorsun, televizyon ilk geldiği zaman 4.4.4t yazılım vardı ilk aldığımız zaman internette vardı, YouTube'da vardı. Tamirden sonra bu yazılım atılmış.
Hayır yani bilmiyorsanız, yorum yapmayın daha bilgili birisi yorum yapsın.
Yetkili serviste tamirat yapıldıTamiri kim yaptı? Yetkili servis mi yoksa özel servis mi? Panele uyan farklı kart takılmış olabilir mi?
Yetkili serviste tamirat yapıldı
Tv'yi sabitledik, geçen gün birine atmıştım. Tamirden sonra eski yazılım atılmış.Bu arayüz epey eski, ilk çıkan smart tv'ler desem onlar da da yoktu diye hatırlıyorum böyle bir arayüz.
TV'nin arkasındaki etiketin fotoğrafını atabilir misiniz?
Umut arkadaş daha iyi bildiği için müdahil olamıyorum,Bu arayüz epey eski, ilk çıkan smart tv'ler desem onlar da da yoktu diye hatırlıyorum böyle bir arayüz.
TV'nin arkasındaki etiketin fotoğrafını atabilir misiniz?