I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kablosuz interneti var diyorum. Farkında mısın? Hani şu USB portuna takılan cihaz var ya, wifi görevi gören.Ethernet girişi varsa ok.
Kablosuz interneti var diyorum. Farkında mısın? Hani şu USB portuna takılan cihaz var ya, wifi görevi gören.Ethernet girişi varsa ok.
Şu an çalışıyor mu peki?Kablosuz interneti var diyorum. Farkında mısın? Hani şu USB portuna takılan cihaz var ya, wifi görevi gören.
O cihazı hiç almadım, ETHERNET ile bağlıydı hep yarın ETHERNET kablosunu takacağımŞu an çalışıyor mu peki?
0.6.6 ile geldiBir de servisten bu sürümle mi geldi cihaz?
Eski kart takmışlar dava açma hakkı doğdu banaKartlar farklı,
MB95
MB82
Eski kart takmışlar dava açma hakkı doğdu bana
Bilemem dava konusunu, ama fotolarda görünüyor resmen ,önce kime verdiysen telefonla sor,benim mb95 kartıma ne oldu ,bu neden mb82 oldu diye sevgili ibrahimykr , bu arada sevgili fikolojiye de bir özür borcun var gibi görünüyor , F fikoloji ve teknovest olmasa ,vestel ve ürünü tvsi olanların başı yazılım atmakla bozulan tvlerden çok ağrırdı muhakkak
Haklısınız, sanırım ben olayı çok yanlış anlamışım. F fikoloji 'den özür dilerim. Yarın bu kart meselesini çözmem gerekBilemem dava konusunu, ama fotolarda görünüyor resmen ,önce kime verdiysen telefonla sor,benim mb95 kartıma ne oldu ,bu neden mb82 oldu diye sevgili ibrahimykr , bu arada sevgili fikolojiye de bir özür borcun var gibi görünüyor , F fikoloji ve teknovest olmasa ,vestel ve ürünü tvsi olanların başı yazılım atmakla bozulan tvlerden çok ağrırdı muhakkak
Hayır hiç öyle konuşma olmadı. Olsa kabul etmemBence arkadaş servis sürecini baştan anlatırsa olaya daha net hakim oluruz gibi geliyor.
Servis müşteriye herhangi bir teklifte bulundu mu, bu ürün MB95 ile piyasaya sürüldüyse, servis 82'yi nasıl taktı onu anlamış oluruz.
Tebrik ederim,ben şahsen çok sevindim, umarım sevgili F fikoloji de özrü kabul eder , ama yarın bence ilk işin ,çalışıyorsan öğle tatilinde ,ne bileyim arayıp olayı sormak olacaktır ,mb82 ,mb95in altında bir karttır,ayrıca bu karta (şu an tvde olan) mb95 yazılımı asla ATILMAZ ,tekrar kart değişimine gider olay,çünkü flash denilen (kabaca yazdım) boot (yükleyici) da bozulacaktır ,mb95 yazılımı atılırsa.Haklısınız, sanırım ben olayı çok yanlış anlamışım. F fikoloji 'den özür dilerim. Yarın bu kart meselesini çözmem gerek
Hayır hiç öyle konuşma olmadı. Olsa kabul etmem
İnternet'i olduğunu bile düşünmüyorum. O kadar düşük bir kart iseTebrik ederim,ben şahsen çok sevindim, umarım sevgili F fikoloji de özrü kabul eder , ama yarın bence ilk işin ,çalışıyorsan öğle tatilinde ,ne bileyim arayıp olayı sormak olacaktır ,mb82 ,mb95in altında bir karttır,ayrıca bu karta (şu an tvde olan) mb95 yazılımı asla ATILMAZ ,tekrar kart değişimine gider olay,çünkü flash denilen (kabaca yazdım) boot (yükleyici) da bozulacaktır ,mb95 yazılımı atılırsa.
Haa,işini görürmü bu kart, evet görür ama 95ten daha kısıtlıdır,her nekadar internet olayı olsada ,