Olay eğer Özür boyutlarına gelmeseydi ciddi bir yazı yazardım burada ancak madem Özür dilenmiş, Fiko kardeşim de olgunluk gösterip konuya yeniden dahil olmuş o halde gelelim ana konuya.
Öncelikle burada bir kere daha sevgili
teknovest ve
F
fikoloji ustalarıma teşekkür ediyorum ki kendilerine ricam sonrası beni kırmadı ve özellikle VESTEL kullanıcılarına gerçekten özel hayatlarımızdan ve zamanımızdan harcayarak, verdiğimiz emeklerin karşılığını sadece birer teşekkür yeter mantığı ile bilgi/tecrübe paylaşmayı kabul ettiler.
Forumu eskiden beri takip edenler ve beni eskiden beri tanıyanlar aslında VESTEL konusundaki yıllar süren büyük mücadelemi bilirler.
Sorun şu ki halkın yanında durmamız bir çok işletmeyi, kurumu ve yöneticiyi ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bu da bizleri açık hedef haline getiriyor.
Ben bu ortamlarda kişisel bilgilerimi saklamadan bilgi paylaştığım için de bu rahatsız olan firma, yönetici, esnaf tayfası için daha açık hedef oluyorum diye dikkat edildiyse eğer insanlar insanlara yardımcı olabilmek adına gizli kimlikler ile burada durmak zorunda kalıyorlar.
Ne kadar saldırılırsa saldırılsın, Bu forumun en temel amacı halkın yanında durmak ve insanları bilinçlendirmektir, bu konudaki örnekte olduğu gibi çok ciddi suiistimaller içeren yüzlerce olayı deşifre ettik. İnsanların haklarını almalarını sağladık. Sizin de bu doğrultuda ilk yapmanız gereken öncelikle servisten açıklama talep etmek.
1- Bu işlem sizden habersiz mi yapıldı?
2- Bu işlem karşılığı bir hizmet formu aldınız mı?
3- Bu işlem karşılığı sizden ne kadar tahsil edildi
4- Bu işlem karşılığı tahsil edilen bedel doğrultusunda fatura kesildi mi?
5- Ve en önemlisi bu işlem sisteme nasıl kayıt edildi
Ben bu işlemin Vestel in kayıtlarına giriş yapılarak uygulanacağını hiç düşünmüyorum zira VESTEL, öncelikle sisteme böyle bir müdahale için giriş izni vermez, ayrıca Yönetim kademesi etik olarak da bu uygulamaya onay vermez.
Bu dorğultuda eğer bir alicengiz var ise bu tamamen servisin lokal olarak aldığı karar ve uygulama neticesi ortaya çıkan sonuçtur.
Yapılması gereken en temel konu elbette hak arama ve tazmin talebi olacaktır.
Ya bu işi ÜCRETSİZ olarak temizlerler, ya da konu çok büyür nokta net.