Nasıl oluyor anlatır mısınızEdidleme işi kolay pc yok
Nasıl oluyor anlatır mısınızEdidleme işi kolay pc yok
Anlatım burda zatenSadece tvyi kumandadan kapat-aç bu kadar
Sizlerde yapınca sadece tvyi kumandadan kapatıp-açın
BURADA anlatttım
Anlatım burda zaten to
merhaba,
vestel tv ve lg soundbar ım var. fakat optic kablo ile bağladığımızda tv den halen ses geliyor. ses çıkışını tv yerine amplifikatör dahi yapsam malesef tv ses gelmeye devam ediyor. vestel türkiye bizim ürünlerimiz bu şekilde dedi. ama bana mantıklı gelmiyor. bir çözümü var mıdır acaba? Sadece soundbar dan ses gelmesini istiyorum. anakart mb130 şase
hayırlı olsun kardeşim bende de bu sıkıntı vardı bunları yedeklemeni tavsiye ederim. olurda tv ye ilk kurulum olur yada full yazılım yüklersin giderDüzeltme: Tamamdır şimdi televizyonu fişten çekip takınca düzeldi, çok teşekkürler
Merhaba Ado hocam.
MB130 için verdiğiniz linkten çıkan 2 adet dosyayı yeni biçimlendirilmiş bir USB altında oluşturduğum profile isimli klasörün altına attıktan sonra 65UD8900 model televizyonumun USB portuna takıp servis menüsüne girerek USB Operations diyorum. Sonrasında Televizyonu kapatıp açıyorum ama kumanda üzerindeki ses kontrolleri hala televizyonun kendi hoparlörlerini kontrol ediyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Ekran görüntülerini ekte iletiyorum.
İlk kurulumda gitmez profiller,hatta core(çekirdek) yazılımda da gitmez ama full kurulumda evet,giderhayırlı olsun kardeşim bende de bu sıkıntı vardı bunları yedeklemeni tavsiye ederim. olurda tv ye ilk kurulum olur yada full yazılım yüklersin gider
Doğrudur bana servis söylemişti Emmim ilk kurulum yaparsan silinir ama bir ara yaptım ilk kurulum silinmediİlk kurulumda gitmez profiller,hatta core(çekirdek) yazılımda da gitmez ama full kurulumda evet,gider
1 yıldır işkence çekiyorduk resmen ses açıp kaparken. Netflix uygulamasındaykrn menu açılmadığı için uygulamadan çıkıp sesi kısıp tekrar açıyorduk ? Chromecast’te hele hiç olmuyordu. Resmen çağ atladı televizyon ??Doğrudur bana servis söylemişti Emmim ilk kurulum yaparsan silinir ama bir ara yaptım ilk kurulum silinmedi
1 yıldır işkence çekiyorduk resmen ses açıp kaparken. Netflix uygulamasındaykrn menu açılmadığı için uygulamadan çıkıp sesi kısıp tekrar açıyorduk ? Chromecast’te hele hiç olmuyordu. Resmen çağ atladı televizyon ??
kardeşim yazılımı buldunmu yoksa sana verebilirim bende var işin görülsünMerhabalar,
MB110 için gerekli profile dosyası paylaşabilir misiniz? Kulaklık çıkışına ses sistemi bağlıyorum ancak TV den ses gelmeye devam ediyor.
Teşekkür ederim
erkinozy@gmail.com
Erkin Ozan YILDIZ
Evet hocam.Merhaba, ses sisteminizi televizyona kulaklık girişinden mi bağlıyorsunuz.
Editlenen(editlediğimiz) yer sadece kulaklıkla alakalıdır,diğer çıkışlarda kullanılmazArkadaşlar merhaba 49ub8300 mb120 kartlı tv var. bahsettiğiniz editlemeyi düzgün bir şekilde yaptım fakat bluetoothtan bağlandığında ses kontrolü yine yapılmıyor. kulaklık takınca da ses kontrolü ses menüsünden yapılabiliyor.optik çıkışı deneyemedim. sorun nasıl çözülecek? elinde yazılım olan var mı?