Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Merhaba panel bilgisi ogrenebilir miyim? Cok tesekkur ederim

IMG_22509e4139adff855330.jpg
LG, IPS, 1300:1 kontrast, 8 COF.

IMG_0164.jpg
panel bilgisi alabilir miyim? Bir de bu kutu yağmurda ıslanmış, taşınırken iş yapar mı çöp mü sizce. Ne testi yapmak lazım şimdi televizyona, link paylaşabilir misiniz? Sağolun

image986ed6a27ed28c91.jpg

IMG_0164.jpg
panel bilgisi alabilir miyim? Bir de bu kutu yağmurda ıslanmış, taşınırken iş yapar mı çöp mü sizce. Ne testi yapmak lazım şimdi televizyona, link paylaşabilir misiniz? Sağolun

image986ed6a27ed28c91.jpg
HKC panel, 12 COF

kutuyu mümkünse bir süre sakla olası değişim-iade işlemi için.

Merhabalar,

VESTEL 65QA9700 model TV sipariş verdim. Cumartesi teslim edilecek. Panel olarak en iyisi hangi ona göre teslim alırken iade edebilirim hızlı bir kontrolle. Teşekkürler

Merhabalar,

VESTEL 65QA9700 model TV sipariş verdim. Cumartesi teslim edilecek. Panel olarak en iyisi hangi ona göre teslim alırken iade edebilirim hızlı bir kontrolle. Teşekkürler
Nerden aldınız acaba satıcısı kim

Hepsiburada üzerinden aldım. Satıcı Vestel'in kendisi (Vestel Kurumsal Mağaza)
Bende alacağım ama bir türlü karar veremedim fiyat çok iyi gibi 19500 ama va panel gelecek çok yüksek ihtimalle benimo düşündürüyor. Vestel destek uzun süredir üretimin va ile yapıldığını yazdı Vestel kendisi direk Manisa fabrikadan yolluyor o yüzden va gelecek sanırım. Va ile mutlu olur muyum tek aklıma takılan nokta o geri kalan tüm özellikleri beklentimi karşılıyor

1000029679.jpg

Selamlar tv değişimden geldi qledlerde va panel olunca hafiften beyazlarda sararma oluyor gibi. Normal mi bu durum? Panel nedir anlayabilir miyiz?

1000029679.jpg

Selamlar tv değişimden geldi qledlerde va panel olunca hafiften beyazlarda sararma oluyor gibi. Normal mi bu durum? Panel nedir anlayabilir miyiz?
Rakamlar tam olarak okunmuyor okunabildiği kadarıyla yazıyorum. Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12

WhatsApp-Image-2023-12-02-at-12.05.10.jpg

iyi günler panel bilgisini öğrenebilirmiyim

Geri
Üst Alt