Sakai paneliyi günler
Panel bilgisi ogrenebilir miyim
İPS panel olmasını istiyorum
Servis menü resmi veya tv barkod resmi gerekir.Selamlar.acil yardımcı olabilir misiniz.techwood 43u904r model ürün de hangi paneller le geliyor.va mi IPS mi
LG, IPS, 1300:1 kontrast, 8 COF.Merhaba panel bilgisi ogrenebilir miyim? Cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim. Panelle ilgili bilgiyi nereden alabilirim? Panel nasildir kotu mudur, iyi midir?LG, IPS, 1300:1 kontrast, 8 COF.
HKC panel, 12 COFpanel bilgisi alabilir miyim? Bir de bu kutu yağmurda ıslanmış, taşınırken iş yapar mı çöp mü sizce. Ne testi yapmak lazım şimdi televizyona, link paylaşabilir misiniz? Sağolun
Nerden aldınız acaba satıcısı kimMerhabalar,
VESTEL 65QA9700 model TV sipariş verdim. Cumartesi teslim edilecek. Panel olarak en iyisi hangi ona göre teslim alırken iade edebilirim hızlı bir kontrolle. Teşekkürler
Hepsiburada üzerinden aldım. Satıcı Vestel'in kendisi (Vestel Kurumsal Mağaza)Nerden aldınız acaba satıcısı kim
Bende alacağım ama bir türlü karar veremedim fiyat çok iyi gibi 19500 ama va panel gelecek çok yüksek ihtimalle benimo düşündürüyor. Vestel destek uzun süredir üretimin va ile yapıldığını yazdı Vestel kendisi direk Manisa fabrikadan yolluyor o yüzden va gelecek sanırım. Va ile mutlu olur muyum tek aklıma takılan nokta o geri kalan tüm özellikleri beklentimi karşılıyorHepsiburada üzerinden aldım. Satıcı Vestel'in kendisi (Vestel Kurumsal Mağaza)
Sakai panel