Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

O Çevrimdışı

osmanbey

Yeni Üye
2 Ara 2023
3
25
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin
Montaj yapıldığı için arkayı çekemedim. Kutusu var buradan olurmu

IMG_20231203_010945.jpg

O Çevrimdışı

osmanbey

Yeni Üye
2 Ara 2023
3
25
IMG_20231203_021356.jpg
IMG_20231203_021352.jpg
IMG_20231203_021344.jpg

Görüntü ayarlarını böyle yaptım muhteşem oldu. Regal 58 inç olanlar deneyebilir.

IMG_20231203_024532.jpg
IMG_20231203_024519.jpg

Ses ayarınıda böyle yapabilirsiniz arkadaşlar.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,755
Teşekkür ederim. Sakai panelin detaylı özelliklerini biliyor musunuz? Araştırdım ancak cof ve ag hariç bulamadım, onlar da sizin yazdıklarınız muhtemelen :)
Rica ederim linkteki yazıyı okuyun.

D Çevrimdışı

doktoremmi

Yeni Üye
4 Ara 2023
6
31
Bekliyorum üstadım, yarın akşam televizyonu kurmaya gelecekler. Bu zamana kadar sadece 3 panelle üretildiğini zannediyordum ben bu modelin, Adem abi bir iki yorumda BoE' yi donanım olarak daha sağlam bulduğunu çıtlatmış mesajlarda, onlara denk geldim. İçten içe BoE gelmesini isterken bugün hiç bilmediğim bir panel üretimi daha eklendi konuya, kafalar karıştı moraller bozuldu. VA istemiyordum zaten, ancak IPS ile VA arasında açılardan bakarken yüzde kaç fark olur, renk canlılığı farkı ne kadar olur vs. onları da kestiremiyorum. Özetle düz bilgiye çıkıyor iş, karşıdan bakacaksan VA, yanı da dahil edeceksen IPS. Ama kayda değer fark çıkar mı günlük kullanıcı için bunu kestiremiyorum, televizyonu kurdurttuktan sonra iade edebilir miyim bunu da bilmiyorum. TV' nin performansını merak ediyorum VA panelle. Küçük de değil performansını beğenmezsek ilerde mutfağa taşırız da diyemiyorum. Kaldım öylece :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,755
Bekliyorum üstadım, yarın akşam televizyonu kurmaya gelecekler. Bu zamana kadar sadece 3 panelle üretildiğini zannediyordum ben bu modelin, Adem abi bir iki yorumda BoE' yi donanım olarak daha sağlam bulduğunu çıtlatmış mesajlarda, onlara denk geldim. İçten içe BoE gelmesini isterken bugün hiç bilmediğim bir panel üretimi daha eklendi konuya, kafalar karıştı moraller bozuldu. VA istemiyordum zaten, ancak IPS ile VA arasında açılardan bakarken yüzde kaç fark olur, renk canlılığı farkı ne kadar olur vs. onları da kestiremiyorum. Özetle düz bilgiye çıkıyor iş, karşıdan bakacaksan VA, yanı da dahil edeceksen IPS. Ama kayda değer fark çıkar mı günlük kullanıcı için bunu kestiremiyorum, televizyonu kurdurttuktan sonra iade edebilir miyim bunu da bilmiyorum. TV' nin performansını merak ediyorum VA panelle. Küçük de değil performansını beğenmezsek ilerde mutfağa taşırız da diyemiyorum. Kaldım öylece :)
Beklemenizi yazdığımda cof kontrast vs oranını yazmak için bekleyin demiştim üretici firma köklü bir firma genelde de büyük paneller yapıyor sağlamlığı konusu zamanla belli olur renkler yan açıdan izlemede maalesef iç açıcı değil boe yan açıdan renk bozmaz onunda eksi yanı kontrast az

Geri
Üst Alt