heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 464
- 34
Peki hkc va mi oluyor hocam ips mi
Peki hkc va mi oluyor hocam ips mi
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin![]()
Merhaba regal 58 inç tv aldım hangi panel kullanılmakta ve özellikleri nelerdir. Şuan fark ettiğim parlaklığı baya yüksek, yandan bakınca renklerde %10 azalma var. Hareketli görüntülerde kayma, bulanıklaşma var gibi. Genel olarak bulanık gösteriyor 2 metre mesafeden. Bide sisli gösteriyor gibi yani beyaz bir kaplama var gibi görüntünün üstünde
Geliştirilmiş va panelPeki hkc va mi oluyor hocam ips mi
Sakai panel
Montaj yapıldığı için arkayı çekemedim. Kutusu var buradan olurmuTv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin
Hocam panel bilgisi nedir?Geliştirilmiş va panel
Chot panel kontrast 5000:1 Cof 12Montaj yapıldığı için arkayı çekemedim. Kutusu var buradan olurmu
![]()
Sakai panelHocam panel bilgisi nedir?
İyi mi kötü mi yorumu da yapar mısınız
![]()
Ana kart mb185 Panel Sakai65qa9700
9090 998 300 162 panel ve anakart bilgisi verebilir misiniz? İyi forumlar
Teşekkür ederim. Sakai panelin detaylı özelliklerini biliyor musunuz? Araştırdım ancak cof ve ag hariç bulamadım, onlar da sizin yazdıklarınız muhtemelenAna kart mb185 Panel Sakai
Rica ederim linkteki yazıyı okuyun.Teşekkür ederim. Sakai panelin detaylı özelliklerini biliyor musunuz? Araştırdım ancak cof ve ag hariç bulamadım, onlar da sizin yazdıklarınız muhtemelen![]()
Biraz bekleyinTeşekkür ederim. Sakai panelin detaylı özelliklerini biliyor musunuz? Araştırdım ancak cof ve ag hariç bulamadım, onlar da sizin yazdıklarınız muhtemelen![]()