Sanırım Hkc kontrast değeri 5000:1' di. Üreticisi hakkında yazdıklarınızı da okudum. Sağlam olur diye düşünüyorum. Ancak kontrastı muadiline göre daha düşük, TV' de tam etkisi ne olur onu ayırt edemedim, renk gamı, srgb, milyarla ifade edilen değer, kontrast vs derken bu renk işi benim kafamı karıştıran bir konu haline büründü. Hangisinin neyi karşıladığını kestiremez oldum
Sanırım Vestel IPS üretmiyor son serileri, buradaki deposunda LG IPS panel olduğunu söylemişti bir bayisi. Ben online aldım, buradakiyle değişim talep edebilir miyim? Böyle bir hakkım var mıdır? Ve ürün açıldıktan sonra 14 gün içinde iade hakkı oluyor genelde online alışverişlerde, bu TV' ler/ elektronikler için de geçerli midir? Sizden direkt tavsiye isteyerek darlamak istemiyorum ancak kendimi tutamayıp o malum çıkmaza ben de giriyorum
, sizin bu panel hakkında genel ve diğer 3 panele nazaran yorumunuz nedir ve tercihiniz ne olurdu?
Teşekkür ederim, eğer bu Tv' yi iade etmezsem genel izlenimlerimi, incelememi fotoğraflarla paylaşmayı düşünüyorum.