Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Hımm. Teşhirde ürün yok mu? En azından hangi panelin nasıl göründüğü konusunda bir fikriniz olurdu.
maalesef yok. kafam karıştı benim de 14700 tl sizce verilir mi bu televizyona

Herkese merhaba. Yeni üye oldum yanlış yere yazdıysam affola.

Vestel 65QA9700 televizyon almak istiyorum. Alacağım yerden seri no öğrendim.
SN:9064396 300074

bu panel markası ve özellikleri nedir.

Şimdiden teşekkürler.

Bilgicim, slowfood

By_Trol

Bu TV' yi bu şekilde nasıl kurup gitmişler? 😱 Difüzör katmanı hatası ya da Sota' nın dediği gibi LED mercek arızası olabilir. Ancak öyle bir durumda ışık kaynaklarının çevresi yaygın ışıma olarak görünüyor. Daha önce hiç denk gelmedim diyebilirim. En kısa zamanda servis kaydını açtırın ve değişim isteyim.
Bugün gelecekler hocam.Değişim isteyeceğim kesinlikle.Kutuda bi kaç noktada hasar vardı ama hasar olan kısımla bu kısımlar farklı yerde.Üretimle ilgili bi sorun var bence.

Bugün gelecekler hocam.Değişim isteyeceğim kesinlikle.Kutuda bi kaç noktada hasar vardı ama hasar olan kısımla bu kısımlar farklı yerde.Üretimle ilgili bi sorun var bence.
Gelişmeleri bildirebilirseniz çok seviniriz. Görseller ve video kaydı elinizde bulunsun.

slowfood benim de bir sorum vardı yukarıda yazdığım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Kusura bakmayın, söz konusu seri numarasının bilgilerine ulaşamadığım için yardımcı olamadım. By_Trol ustamızı etiketlemişsiniz, müsait olup foruma giriş yaptığında gerekli bilgiyi paylaşacaktır. Hatta bende bilge ustamızı etiketleyeyim. Hangisi müsait olursa bilgi paylaşacaktır.

Herkese merhaba. Yeni üye oldum yanlış yere yazdıysam affola.

Vestel 65QA9700 televizyon almak istiyorum. Alacağım yerden seri no öğrendim.
SN:9064396 300074

bu panel markası ve özellikleri nedir.

Şimdiden teşekkürler.

Bilgicim, slowfood

By_Trol
Panel Sakai henüz hakkında fazla bilgi yok

Merhaba,

Vestel 65QA9700 televizyon aldım.

SN:9035033 300338

Bu panel markası ve özellikleriyle ilgili bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ediyorum.

slowfood , By_Trol , bilge

Son düzenleme:
Gelişmeleri bildirebilirseniz çok seviniriz. Görseller ve video kaydı elinizde bulunsun.
Dün gelip baktılar.Fotoğraf ve video aldılar.Değişim istedim.Ürün değişecek hocam.Artık şansımıza hangi panel gelecek bakalım :)

Dün gelip baktılar.Fotoğraf ve video aldılar.Değişim istedim.Ürün değişecek hocam.Artık şansımıza hangi panel gelecek bakalım :)
Hayırlısı olsun. En azından problemi çözdüler. Belki şansınıza bu kez LG Panelli ürün gelir. Daha da keyifli olur.

Hayırlısı olsun. En azından problemi çözdüler. Belki şansınıza bu kez LG Panelli ürün gelir. Daha da keyifli olur.
Bakan teknik servis kuzenimin arkadaşı.Ben de ayrıca söyledim ilgilensinler diye bakalım belki sorgulama şansımız olursa panele bakar alırız :)

Geri
Üst Alt