Dün gelip baktılar.Fotoğraf ve video aldılar.Değişim istedim.Ürün değişecek hocam.Artık şansımıza hangi panel gelecek bakalımGelişmeleri bildirebilirseniz çok seviniriz. Görseller ve video kaydı elinizde bulunsun.
Hayırlısı olsun. En azından problemi çözdüler. Belki şansınıza bu kez LG Panelli ürün gelir. Daha da keyifli olur.Dün gelip baktılar.Fotoğraf ve video aldılar.Değişim istedim.Ürün değişecek hocam.Artık şansımıza hangi panel gelecek bakalım
Bakan teknik servis kuzenimin arkadaşı.Ben de ayrıca söyledim ilgilensinler diye bakalım belki sorgulama şansımız olursa panele bakar alırızHayırlısı olsun. En azından problemi çözdüler. Belki şansınıza bu kez LG Panelli ürün gelir. Daha da keyifli olur.
Çok güzel olur. Bildiğiniz gibi barkod bilgisinin görselini ulaştırırlarsa buradan kontrol imkanımız olur.Bakan teknik servis kuzenimin arkadaşı.Ben de ayrıca söyledim ilgilensinler diye bakalım belki sorgulama şansımız olursa panele bakar alırız
LG IPS, 6 COF, 1300:1 Kontrast, 10 bit renk derinliğiMerhaba,
Asagidaki tv icin yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Ürün Adı:VESTEL 55Q9900 QLED 4K SMRT 17MB180E_G31
Seri No:8890919200031
Iyi gunler diliyorum
Tesekkur ederimLG IPS, 6 COF, 1300:1 Kontrast, 10 bit renk derinliği
Rica ederiz.Tesekkur ederim
Anakart: mb185Tekrar merhaba, gözden kaçmış olabileceğinden hatırlatmak istedim. Yardımcı olma şansınız var mı?
Çok teşekkür ediyorum, sağolun.Anakart: mb185
Panel: Hkc
Panel yapısı: Fsa
Cof sayısı: 12
Kontrast: 5000:1