S
serkantemel
Yeni Üye
- 23 Ağu 2023
- 18
- 44
ADS yazmışsınız, bu bir panel türümü, kalite görüntü olarak iyi midir acabaBir üst mesajda sabah yazmıştım.
ADS yazmışsınız, bu bir panel türümü, kalite görüntü olarak iyi midir acabaBir üst mesajda sabah yazmıştım.
BOE panel, linkten panel hakkında çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.ADS yazmışsınız, bu bir panel türümü, kalite görüntü olarak iyi midir acaba
Panda, 12 COF, 6000:1 Kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), Anakart 180E G31S.a. arkadaşlar,
SN:8719865 100060
50Q9900 Qled'imin paneli nedir?
Yardımcı olursanız memnun olurum
Teşekkür ederim. Bu fabrika çıkışı verisi mi oluyor? Sorun şu ki bugün tv servisten panel değişimi yapılıp geldi ama görüntü kötü renkler kötü eski parlaklıktan eser kalmamış. HDR 4K film açtım yine tık yok. Servis menüsünden bakıyorum panel bilgi kısımları boş "file not found" yazıyor. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim ama ne olacak bilmiyorum. Çok keyfim kaçtı. Ne panel taktılarsa Qled öldü sanki. Evdeki eski tvmiz daha güzel gösteriyor bundan. Önceki panelim de çaprazdan bakınca insan yüzü gri gibi oluyordu bu panelde yandan bile bakınca görünüyor ama görüş açısı umurumda değil.Panda, 12 COF, 6000:1 Kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), Anakart 180E G31
Değişen panel bilgisi değil. Üretim esnasında kullanılan panel bilgisidir. Anlattığınız duruma göre UV2A olan panel yerine IPS panel takılmış. Kontrast değerleri farklı olduğu için görüntü farkı mevcut. Müşteri hizmetlerinin yanıtını beklemenizi tavsiye ederim.Teşekkür ederim. Bu fabrika çıkışı verisi mi oluyor? Sorun şu ki bugün tv servisten panel değişimi yapılıp geldi ama görüntü kötü renkler kötü eski parlaklıktan eser kalmamış. HDR 4K film açtım yine tık yok. Servis menüsünden bakıyorum panel bilgi kısımları boş "file not found" yazıyor. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim ama ne olacak bilmiyorum. Çok keyfim kaçtı. Ne panel taktılarsa Qled öldü sanki. Evdeki eski tvmiz daha güzel gösteriyor bundan. Önceki panelim de çaprazdan bakınca insan yüzü gri gibi oluyordu bu panelde yandan bile bakınca görünüyor ama görüş açısı umurumda değil.
İps panelin yeni versiyonu görüntü güzelADS yazmışsınız, bu bir panel türümü, kalite görüntü olarak iyi midir acaba
Yeni panel Chot yapısı yeni ips Cof 12 Kontrast 5000:1Teşekkür ederim. Bu fabrika çıkışı verisi mi oluyor? Sorun şu ki bugün tv servisten panel değişimi yapılıp geldi ama görüntü kötü renkler kötü eski parlaklıktan eser kalmamış. HDR 4K film açtım yine tık yok. Servis menüsünden bakıyorum panel bilgi kısımları boş "file not found" yazıyor. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim ama ne olacak bilmiyorum. Çok keyfim kaçtı. Ne panel taktılarsa Qled öldü sanki. Evdeki eski tvmiz daha güzel gösteriyor bundan. Önceki panelim de çaprazdan bakınca insan yüzü gri gibi oluyordu bu panelde yandan bile bakınca görünüyor ama görüş açısı umurumda değil.
Görüntü berbat , tvyi bu haliyle asla kabul etmeyeceğim. Ne takıldı bilmiyorum , detay verin dedim hala paneliniz şuydu , şunu taktık demediler. Servis raporu vs başından birşey yok ortada. Servis menüsü panel bilgi kısmı boş. Tv izleyemiyorum şu an valla.Yeni panel Chot yapısı yeni ips Cof 12 Kontrast 5000:1
Not: Şanslısın Panda dan daha iyi
Siz bilirsiniz.Görüntü berbat , tvyi bu haliyle asla kabul etmeyeceğim. Ne takıldı bilmiyorum , detay verin dedim hala paneliniz şuydu , şunu taktık demediler. Servis raporu vs başından birşey yok ortada. Servis menüsü panel bilgi kısmı boş. Tv izleyemiyorum şu an valla.
Anakart Mb180E
Üstadlar merhaba, panel bilgisi rica edebilir miyim mümkünse
Çok teşekkürler innolux benim için yeni bir kavram ancak araştırayımAnakart Mb180E
Panel Innolux
Yapısı Super Mva
Cof 12
Kontrast 4000:1
Innolux panel üretici firmadır. MVA Geliştirilmiş VA paneldir. Araştırmanıza destek sağlaması açısından.Çok teşekkürler innolux benim için yeni bir kavram ancak araştırayım