bilge
Aktif Üye
- 24 Şub 2021
- 213
Teşekkür ederim hoş buldukO zaman kocaman bir hoş geldiniz diyelim.
Teşekkür ederim hoş buldukO zaman kocaman bir hoş geldiniz diyelim.
bilge ustamızdan bilgiler geldi. Ne yazık ki yine temelde VA tabanlı. Ancak FSA yapısında olduğu için IPS özelliklerini bir nebze kapsıyor. Yani açılı izlemede saf VA panelden daha iyidir. Umarım kutu açılışında geçen sefer olduğu gibi bir sürpriz yaşanmaz. Hayırlı olsun diyelim.Ana kart Mb 185
Panel Hkc
Yapısı Fsa
Cof 12
Kontrast 5000:1
Çok teşekkür ederim.Anakart Mb 185
Panel Hkc
Yapısı Fsa
Cof 12
Kontrast 5000:1
Diğerindeki hatalar olmasında.
Teşekkür ederim sağolun üstadım. Çok şükür sorun yaşamadık bu defa. Piksel testi falan da yaptı. Sorun yok çok şükür şimdilikbilge ustamızdan bilgiler geldi. Ne yazık ki yine temelde VA tabanlı. Ancak FSA yapısında olduğu için IPS özelliklerini bir nebze kapsıyor. Yani açılı izlemede saf VA panelden daha iyidir. Umarım kutu açılışında geçen sefer olduğu gibi bir sürpriz yaşanmaz. Hayırlı olsun diyelim.
Buna çok sevindim. Ben henüz kurulum yapılmamıştır diye düşünüyordum. Genel izleniminiz nasıl?Teşekkür ederim sağolun üstadım. Çok şükür sorun yaşamadık bu defa. Piksel testi falan da yaptı. Sorun yok çok şükür şimdilik
Bugün çok bakamadım. Henüz düğün olmadığı için evde kalmıyorum.Buna çok sevindim. Ben henüz kurulum yapılmamıştır diye düşünüyordum. Genel izleniminiz nasıl?
Panel değişimi sonrası görünmez. Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Arkadaşlar panel değişim sonrası bu bilgiler girilmiyor mu yoksa servis birşeyi eksik mi yapmış?
Takılan paneli hala bilmiyorum. Benim bildiğim IPS ekran renkleri VAya göre çok daha güzel ve canlı olur. Bu takılan IPS değilde geniş görüş açılı VA mı hala anlamadım. Muhtemelen panel değiştirir Vestel ama bu panel bilgilerinin filan Servis Menüsünde görünmesi gerekmez mi?
BOE, ADS (Geliştirilmiş IPS), 12 COF, 1200:1 kontrast, 10 bit renk derinliği.
Hocam panel nedir acaba ?
Lütfen barkod bilgilerini görsel olarak paylaşın. Geçmişteki tüm sorgularınız bu şekilde yapılmış.Merhaba, aşağıdaki seri numaralı televizyonun panel markasını ve anakart bilgisini paylaşbilir misiniz?
SN: 9060702 301122
Teşekkürler