slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Biliyorsunuz birçok model karma panel, çarpraz kart panel uyumu olanlar var. Tersten araştırma işi temelli çorba eder.atsan atılmaz satsan satılmaz
Biliyorsunuz birçok model karma panel, çarpraz kart panel uyumu olanlar var. Tersten araştırma işi temelli çorba eder.atsan atılmaz satsan satılmaz
peki tv lerin panel modellerini öğrenebileceğim biyer yokmuBiliyorsunuz birçok model karma panel, çarpraz kart panel uyumu olanlar var. Tersten araştırma işi temelli çorba eder.
Gözümün önünde öyle bir veritabanı canlandı ki. Tüm TV' lerin mi?peki tv lerin panel modellerini öğrenebileceğim biyer yokmu
artık bir kısmı bile olsa yeter dükkanın ortasında kaldı panellerGözümün önünde öyle bir veritabanı canlandı ki. Tüm TV' lerin mi?
Çok umutlu olmasam da siz panellerin üzerinde etiket v.b. ne varsa paylaşın. Bakalım biryere varma şansı olacak mı?artık bir kısmı bile olsa yeter dükkanın ortasında kaldı paneller
teşekkürler,önceki yıllarda dolby atmos yoktu o özellik geldiğini fark ettim sadece
haklısınız aslında forumda birilerinin elinde olabilir p tesi atayımÇok umutlu olmasam da siz panellerin üzerinde etiket v.b. ne varsa paylaşın. Bakalım biryere varma şansı olacak mı?
Diğer konuda yanıtladım. Panel tipleri şimdilik aynı görünüyor ama barkod bilgisi ile ustalarımız net olarak bilgi paylaşacaklardır.teşekkürler,önceki yıllarda dolby atmos yoktu o özellik geldiğini fark ettim sadece
Panel Hkc Yapısı Fsa Cof 12 Kontrast 5000:1 AnaKart Mb185
Wifi 5.0 destekliyor mu acaba ?Panel Hkc Yapısı Fsa Cof 12 Kontrast 5000:1 AnaKart Mb185
5Ghz mi?Wifi 5.0 destekliyor mu acaba ?
Evet 5Ghz5Ghz mi?
Diğer konuda detaylı olarak yanıt verdim. Panel bilgisini de almışken dilerseniz diğer konudan devam edelim.Evet 5Ghz