By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,871
Hiç denemedim fakat ben daha eski bir tv kullanıyorum mb96 Bu bile bağlanıyor.Evet 5Ghz
Hiç denemedim fakat ben daha eski bir tv kullanıyorum mb96 Bu bile bağlanıyor.Evet 5Ghz
Panel Hkc Yapısı Fsa Cof 12 Kontrast 5000:1 Ana kart mb180E
panel bilgisini alabilir miyim. Teşekkürler
ustam elimdeki panel modelleriÇok umutlu olmasam da siz panellerin üzerinde etiket v.b. ne varsa paylaşın. Bakalım biryere varma şansı olacak mı?
T-CON Boardları yok değil mi?ustam elimdeki panel modelleri
birincinin t con u varT-CON Boardları yok değil mi?
En sondaki V460H1 Çift Flat Cable' mı içeriyor?
İlk görsel;
REGAL LE42F7445S
İkinci Görsel;
LG 42LV5400-UB.ACCWLUR
Üçüncü Görsel;
Samsung UE40C6500
Kesin bilgi değildir. T-CON uyumlarına göre panel ve yazılım düzenleme gerekebilir.
Tahmini modelleri yukarıda belirttim. Zaten sizin de farkettiğiniz gibi 2010-2013 üretimi paneller. Hatta en üstteki USA pazarındaki ürün diye biliyorum.birincinin t con u var
en sondaki çift flat girişli buda etiketi
bu kadar bilgi bile çok iyi şimdiden teşekkürlerTahmini modelleri yukarıda belirttim. Zaten sizin de farkettiğiniz gibi 2010-2013 üretimi paneller. Hatta en üstteki USA pazarındaki ürün diye biliyorum.
Rica ederiz.bu kadar bilgi bile çok iyi şimdiden teşekkürler
Barkod görselini paylaşınız.Toshiba 65ua2263DT panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Paylaştım. Siteye yüklenmiyor resim.Barkod görselini paylaşınız.
BOE, ADS (Geliştirilmiş IPS) Panel, 1200:1 Kontrast, 8bit+FRC=10 bit renk derinliği, 12 COF.Paylaştım. Siteye yüklenmiyor resim.
Kesin bilgi mi? Nerden bakıyorsunuz panel bilgisine?BOE, ADS (Geliştirilmiş IPS) Panel, 1200:1 Kontrast, 8bit+FRC=10 bit renk derinliği, 12 COF.