Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Screenshot_2023-05-13-18-00-15-564-edit_com.whatsapp.jpg

Kardeşime aldık panel bilgisi alabilir miyim acaba?
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kurulumu gerçekleştiyse servis menüsünden yardımcı olabilirim. Gerçekleşmediyse üstadlar seri numarasından yardımcı olacaklardır. Üründe karma panel kullanıldığı için (LG, HKC, BOE) yanlış bilgi vermeyelim.

Teşekkürler hocam bir şey soracağım. Başka bir foruma daha atmıştım. Orda da chot panel yazmışlar. Kafamız karıştı açıkçası :alala
Gayet normal. Yukarıda gördüğünüz gibi Ben üç panel markası saydım, başlangıçta onlar kullanılıyormuş, siz bir de CHOT panel duymuşsunuz. Firmalar bu kadar çorba yapmaya devam ederse hepsi olabilir.

Gayet normal. Yukarıda gördüğünüz gibi Ben üç panel markası saydım, başlangıçta onlar kullanılıyormuş siz bir de CHOT panel duymuşsunuz. Firmalar bu kadar çorba yapmaya devam ederse hepsi olabilir.
Chot'u görünce üzülmüştük biraz

Merhaba VESTEL 65QA9700 model tv satın aldım,
seri numarası budur, 899 295 430 0180
Panel bilgisi ve anakart bilgisini sorgulayabilir misiniz?

seri no ile atmıştım hocam oraya da, teşekkür ettim tekrardan innolux iyidir. Chot'u görünce üzülmüştük biraz
Sizin tv paneli Chot değil CSOT @bilge seri no yazarken rakamlardan birini yanlış yazmış olabilir onun mesajını da düzelttim.

IMG-20230516-WA0028.jpg

Hangi panel anakart öğrenebilir miyim şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻

20230517_15412460741a48b045694a.jpg

Panel bilgisini öğrenebilir miyim

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt