Panda UV2AVestel 50U9700. Bu ürünün paneli hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz?
Hayırlı olsun. Seri numarası bilgisini paylaşır mısınız?Yeğenim yeni televizyon almış panelini öğrenebilirim
teşekkür ederim kutunun üzerinden bu numaraların resmini çekmiştim hocam bunlar yeterli değil mi tv evde ben işteyim akşam eve vardığımda çeker gönderirim hocamHayırlı olsun. Seri numarası bilgisini paylaşır mısınız?
Görebildiğim kadarıyla sadece VPAZ bilgisi mevcut. Ürün seri numarası (Model bilgisinin olduğu barkod etiketi) paylaşılırsa sonuca ulaşılabilir düşüncesindeyim. Bekleyelim.teşekkür ederim kutunun üzerinden bu numaraların resmini çekmiştim hocam bunlar yeterli değil mi tv evde ben işteyim akşam eve vardığımda çeker gönderirim hocam
HKC VASeg 55SBU740 model tv aldımda panelini öğrenebilir miyim ıps mi va mı bakabilir misiniz
Seri No: 9003416300189
Nasıldır acaba sorun yaşarmıyım görüntüsü hoşuma gitti amaHKC VA
İkisi de INNOLUX VA panelSelam canlar, ips tv arayışına girdim, okuduğum kadarıyla bunlar ips olabilir, öğrenebilirmiyim?
Karşıdan ve güneşli ortamda izlerken iyi yan açıdan izlerken renklerde solma yapar.Nasıldır acaba sorun yaşarmıyım görüntüsü hoşuma gitti ama
Tamam hocamGörebildiğim kadarıyla sadece VPAZ bilgisi mevcut. Ürün seri numarası (Model bilgisinin olduğu barkod etiketi) paylaşılırsa sonuca ulaşılabilir düşüncesindeyim. Bekleyelim.