Hkc va panelTekrar resim çektim hocam ama benim televizyon daki gibi bir etiket yok
Bu şekilde
Benim TV de etiket vardı
Bu şekilde
LG panel
Risk alıp yeni çıkan modeli aldım acaba panel bilgisi alabilir miyiz
LG panel
Hangi panel acaba yardımcı olur musunuz?
hocam iki resimdeki tv ler farklı 1. si vestel 55 tv 55 ua 9630 ikinci resimdeki tv 65 iki televizyon nu da panelleri aynı o zaman ikisi de VA HKC panel öyle mi hocamTekrar resim çektim hocam ama benim televizyon daki gibi bir etiket yok
Bu şekilde
Benim TV de etiket vardı
Bu şekilde
Menü 4725 bilgisi bana ulaştı. TV ömrü 6793 dakika yazıyor mesela, o nedir?Çok şükür problem çözüldü. Kurulum gerçekleştiyse Menu 4725 ile bir ekran görüntüsü alır mısınız? Bir de gelen cihazın kontrollerini yaptınız mı?
Yeni gelen TV' nin servis menüsünde mi bu süre yazıyor?Menü 4725 bilgisi bana ulaştı. TV ömrü 6793 dakika yazıyor mesela, o nedir?
Lütfen forumdaki arama butonunu daha aktif kullanınız;Vestel 55Q9900 ve Vestel 65Q9900 panel ve diğer özelliklerini söyleyebilecek olan varmı arkadaşlar (ps5 oyunu oynamak için hangisi tercih edilmeli) aralarındaki fiyat farkı 3 bin herkesin yorumları benim için önemli
Evet . Yeni gelen televizyon.Yeni gelen TV' nin servis menüsünde mi bu süre yazıyor?
11 Mayıs da geldi Televizyon.Evet . Yeni gelen televizyon.
Onu hatırladım. Ama benim kafamı karıştıran 113 gün gibi bir kullanım süresi görünüyor. Açıkçası nasıl olabileceği konusunda birkaç şey geliyor aklıma ama...Evet . Yeni gelen televizyon.
11 Mayıs da geldi Televizyon.
Bir an bende ne oluyor dedim, ama 24 saat 1440 dakika yapıyor sanırım ve babam baya televizyon izleyen biri.Onu hatırladım. Ama benim kafamı karıştıran 113 gün gibi bir kullanım süresi görünüyor. Açıkçası nasıl olabileceği konusunda birkaç şey geliyor aklıma ama...
Yani 7000 dakika 5 gün yapıyor. Menüde dakika belirtilmiş.Bir an bende ne oluyor dedim, ama 24 saat 1440 dakika yapıyor sanırım ve babam baya televizyon izleyen biri.