E
erdemcoşgun
Yeni Üye
- 11 Ocak 2020
- 3
- 34
Teşekkür ederimLG panel
Teşekkür ederimLG panel
Rica ederiz. Kurulum dahil deneyimlerinizi ayrıca bir konuda detaylı olarak sabırsızlıkla bekleriz.Teşekkür ederim
Evet hocam yeni çıkan bir model aldığınız televizyon. Deneyimleriniz çok faydalı olur.Teşekkür ederim
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kurulumu gerçekleştiyse servis menüsünden yardımcı olabilirim. Gerçekleşmediyse üstadlar seri numarasından yardımcı olacaklardır. Üründe karma panel kullanıldığı için (LG, HKC, BOE) yanlış bilgi vermeyelim.
Kardeşime aldık panel bilgisi alabilir miyim acaba?
CSOT diyebilirim.
Kardeşime aldık panel bilgisi alabilir miyim acaba?
Teşekkürler hocam bir şey soracağım. Başka bir foruma daha atmıştım. Orda da chot panel yazmışlar. Kafamız karıştı açıkçasıCSOT diyebilirim.
Gayet normal. Yukarıda gördüğünüz gibi Ben üç panel markası saydım, başlangıçta onlar kullanılıyormuş, siz bir de CHOT panel duymuşsunuz. Firmalar bu kadar çorba yapmaya devam ederse hepsi olabilir.Teşekkürler hocam bir şey soracağım. Başka bir foruma daha atmıştım. Orda da chot panel yazmışlar. Kafamız karıştı açıkçası
Chot'u görünce üzülmüştük birazGayet normal. Yukarıda gördüğünüz gibi Ben üç panel markası saydım, başlangıçta onlar kullanılıyormuş siz bir de CHOT panel duymuşsunuz. Firmalar bu kadar çorba yapmaya devam ederse hepsi olabilir.
TV Kurulumu gerçekleşti mi?Merhaba VESTEL 65QA9700 model tv satın aldım,
seri numarası budur, 899 295 430 0180
Panel bilgisi ve anakart bilgisini sorgulayabilir misiniz?
Lg panel mb185 Ana kartMerhaba VESTEL 65QA9700 model tv satın aldım,
seri numarası budur, 899 295 430 0180
Panel bilgisi ve anakart bilgisini sorgulayabilir misiniz?