E
erdemcoşgun
Yeni Üye
- 11 Ocak 2020
- 3
- 34
Televizyona ait kutu üzerindeki veya arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemeniz gerekir.
Televizyona ait kutu üzerindeki veya arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemeniz gerekir.
Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.Elimde seri no yok ama regal 65r7540ub modelinde hangi paneller kullanılmış bilen var mı acaba
Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.
U modeline ait şöyle bir bilgi mevcut.
Regal 65R7540U İnceleme
Merhaba, ürün hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? İnternette bulamıyorum fakat Vestel mevcut televizyonuma değişim için bu cihazı önerdi. Verdikleri bilgiye göre IPS panel ve mb130s anakartlı bir ürünmüş. Fotoğrafını dahi bulamıyorum.. :)tavsiyeforumu.com
Kafa karışıklığı ve Pazarlama stratejisi.Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.
Sakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.Merhabalar 43U9600 ve 50U9600 modellerinin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim.
Seri no olmadan ancak genel bilgi olur,kutudaki barkod fotosu olmalı sankiMerhabalar 43U9600 ve 50U9600 modellerinin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim.
Ben de dedim nasıl pat diye buralara geldim, iyi miSakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.
Panel bilgilerini genelde seri numarasına göre daha net paylaşabiliyoruz. TV arka etiketini paylaşma şansınız olur mu?
43u9600; LG ve BOE IPS
50u9600; CHOT ve PANDA VA panel
Dolayısıyla çarpraz panel uyumsuzluğu söz konusu olabilir. Düşündüğünüz gibi kırık panelli cihazdaki parçalar yedek olarak işe yaramayabilir.
Seri no olmadan ancak genel bilgi olur,kutudaki barkod fotosu olmalı sanki
Özür dilerim. Yoğunluktan taşımakta biraz geç kaldım.Ben de dedim nasıl pat diye buralara geldim, iyi mi
Rica ederim ,ne özürü sevgili slowfoodÖzür dilerim. Yoğunluktan taşımakta biraz geç kaldım.