Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

erdemcoşgun

Yeni Üye
11 Ocak 2020
3
34
Televizyona ait kutu üzerindeki veya arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemeniz gerekir.

IMG-20230512-WA0006.jpg

Q Çevrimdışı

Quoand

Yeni Üye
9 May 2023
8
34
Elimde seri no yok ama regal 65r7540ub modelinde hangi paneller kullanılmış bilen var mı acaba

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Elimde seri no yok ama regal 65r7540ub modelinde hangi paneller kullanılmış bilen var mı acaba
Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.

U modeline ait şöyle bir bilgi mevcut.

Son düzenleme:
Q Çevrimdışı

Quoand

Yeni Üye
9 May 2023
8
34
Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.

U modeline ait şöyle bir bilgi mevcut.

Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar 43U9600 ve 50U9600 modellerinin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim.
Sakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.

Panel bilgilerini genelde seri numarasına göre daha net paylaşabiliyoruz. TV arka etiketini paylaşma şansınız olur mu?

43u9600; LG ve BOE IPS
50u9600; CHOT ve PANDA VA panel

Dolayısıyla çarpraz panel uyumsuzluğu söz konusu olabilir. Düşündüğünüz gibi kırık panelli cihazdaki parçalar yedek olarak işe yaramayabilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.

Panel bilgilerini genelde seri numarasına göre daha net paylaşabiliyoruz. TV arka etiketini paylaşma şansınız olur mu?

43u9600; LG ve BOE IPS
50u9600; CHOT ve PANDA VA panel

Dolayısıyla çarpraz panel uyumsuzluğu söz konusu olabilir. Düşündüğünüz gibi kırık panelli cihazdaki parçalar yedek olarak işe yaramayabilir.
Ben de dedim nasıl pat diye buralara geldim, iyi mi :haha1

Geri
Üst Alt