slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Kafa karışıklığı ve Pazarlama stratejisi.Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.

Kafa karışıklığı ve Pazarlama stratejisi.Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.
Sakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.Merhabalar 43U9600 ve 50U9600 modellerinin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim.
Seri no olmadan ancak genel bilgi olur,kutudaki barkod fotosu olmalı sankiMerhabalar 43U9600 ve 50U9600 modellerinin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim.
Ben de dedim nasıl pat diye buralara geldim, iyi miSakıncası olmazsa aynı olan mesajlarımızı birden fazla konu altında paylaşmaz isek çok seviniriz.
Panel bilgilerini genelde seri numarasına göre daha net paylaşabiliyoruz. TV arka etiketini paylaşma şansınız olur mu?
43u9600; LG ve BOE IPS
50u9600; CHOT ve PANDA VA panel
Dolayısıyla çarpraz panel uyumsuzluğu söz konusu olabilir. Düşündüğünüz gibi kırık panelli cihazdaki parçalar yedek olarak işe yaramayabilir.
Seri no olmadan ancak genel bilgi olur,kutudaki barkod fotosu olmalı sanki![]()
Özür dilerim. Yoğunluktan taşımakta biraz geç kaldım.Ben de dedim nasıl pat diye buralara geldim, iyi mi![]()
Rica ederim ,ne özürü sevgili slowfoodÖzür dilerim. Yoğunluktan taşımakta biraz geç kaldım.![]()
Teşekkür ederimLG panel
Rica ederiz. Kurulum dahil deneyimlerinizi ayrıca bir konuda detaylı olarak sabırsızlıkla bekleriz.Teşekkür ederim
Evet hocam yeni çıkan bir model aldığınız televizyon. Deneyimleriniz çok faydalı olur.Teşekkür ederim