E
emregiray67
Yeni Üye
- 18 Mar 2022
- 20
- 32
Teşekkür ederim sn. teknowesthkc panel
17MB180E anakart
Teşekkür ederim sn. teknowesthkc panel
17MB180E anakart
hkc panelMerhabalar,
![]()
Anakartı MB180E sanırım ancak panel hakkında da bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
panda panelİyi akşamlar. Panel marka ve türü hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler
![]()
55UL3C63DT ----------Selamlar,Adem Helvacı başta olmak üzere F fikoloji ve
By_Trol ustalarımın ve diğer yorum yazan bilgi paylaşan herkesin emekleri için gerçekten çok teşekkürler. Rica etsem 50 ve 55UL3C63DT için; panel üreticisi, panel türü, DLED COF sayısı, anit-glare oranı vb. gibi panel ve led özelliklerini paylaşabilir misiniz? (Toshiba tr websitesinde bu UL3C serisi sayfasına girdiğimde 50-58-65" olarak üç model görünüyor, 55" yok mesela ama piyasada satılıyor. Bunu da yorumlarsanız sevinirim.) Sanırım şu an için piyasada 50/60 Hz TVler arasında fiyat/performans ürünü bu model ama görüntüleme teknolojisinden DLED olması dışında bir bilgi edinemediğim için de emin olamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Selamlar.
boe panel
boe panelMerhaba, panel bilgisi alabilirmiyim? Çok teşekkürler
![]()
Evet bendeki de hkc panel bende de piksel hatası mevcut.Merhaba daewoo 55dm54u modelinde kullanılan hkc panelin genelinde pixel hatası mı var ilk gelen tv'de 4 adet pixel hatası cıktı sonra değişimden gelen tv'de 7 adet pixel hatası artı alt panelle cerceve boşluğu cıktı
Sizde kaç adet piksel hatası vardı ? Ve nasıl değişim yaptırdınız yol gösterebilir misiniz ? Benim tv de de piksel hatası çıktı Vestel yokuş yapıyor.O servisin işgüzarlığı hocam aynı durum benim de başıma geldi. Adam işi yokuşa sürmek için yanındaki arkadaşına piksel hatasından dolayı değişim olması için 3 müydü 4 müydü en az o kadar sayıda olması gerekiyordu değil mi diye sormuştu. Ben de öyle bir şey yok kanun açık diye diretince sistemlerine yüklemişlerdi. Haklı olduğunuz durumda asla işi servisin insafına bırakmayın. Gerçekten iyi niyetli servisler olsa da benim bölgemdeki servis elemanları gibi tipler de mevcut maalesef. Adam yetkili servis ama ilk üretilen daewoo tv'nin lg panel olmadığı konusunda benimle iddia etmişti. O kadarla da kalmayıp Vestel 2 yıldır lg panel kullanmıyor en son 2 yıl önce kullandı demiştiBen de doğrudur deyip kestirip atmıştım. Sorarsan yetkili servis...