Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20220425_190534.jpg

Panel bilgisi lütfen
hkc panel
17MB180E anakart

A Çevrimdışı

asım61

Yeni Üye
16 Haz 2020
14
34
Merhaba daewoo 55dm54u modelinde kullanılan hkc panelin genelinde pixel hatası mı var ilk gelen tv'de 4 adet pixel hatası cıktı sonra değişimden gelen tv'de 7 adet pixel hatası artı alt panelle cerceve boşluğu cıktı

M Çevrimdışı

metinoz92

Aktif Üye
31 Mar 2019
69
32
Merhaba daewoo 55dm54u modelinde kullanılan hkc panelin genelinde pixel hatası mı var ilk gelen tv'de 4 adet pixel hatası cıktı sonra değişimden gelen tv'de 7 adet pixel hatası artı alt panelle cerceve boşluğu cıktı
Bu modelden bende siparişte bulundum Asım Bey. Perşembe kurulumu yapılacak. Piksel hatasını servis tespit ettiğinde sorunsuz değiştiriyor mu? Değiştiğinde ürünü fabrika mı Hepsiburada mı gönderiyor? Süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?

A Çevrimdışı

asım61

Yeni Üye
16 Haz 2020
14
34
Bu modelden bende siparişte bulundum Asım Bey. Perşembe kurulumu yapılacak. Piksel hatasını servis tespit ettiğinde sorunsuz değiştiriyor mu? Değiştiğinde ürünü fabrika mı Hepsiburada mı gönderiyor? Süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?
Kurulumda servisten panel testi isteyin onlar kontrol ederken sizde kontrol edin onların göre değişim için en az 4 adet pixel hatası olması gerekliymiş servis 3 adet buldu devletin kanununa göre 1 adet pixel hatasıda olsa garanti kapsamında değerlendiriliyor vestele ve şikayetvar'a yazdım kanunu baz almadılar son kez kontrol ettiğimde 4 adeti buldum servis cagırıp gösterince değişim onaylandı direk fabrika gönderiyor

S Çevrimdışı

Solskjaer

Yeni Üye
12 Mar 2022
8
43
Merhabalar arkadaşlar üstadlar.
Toshiba 32 inc tv aldım.
İnşallah memnun kalırım.
Panel ve Kart bilgilerini öğrenebilir miyim?
Cihazı hepsiburada dan aldım. Kaç yıl garantisi oluyor birde kurulumunu kendim yapabilir miyim?
Hayırlı ramazanlar.
SN:8773513 200356
32LL3C63DT

M Çevrimdışı

metinoz92

Aktif Üye
31 Mar 2019
69
32
Kurulumda servisten panel testi isteyin onlar kontrol ederken sizde kontrol edin onların göre değişim için en az 4 adet pixel hatası olması gerekliymiş servis 3 adet buldu devletin kanununa göre 1 adet pixel hatasıda olsa garanti kapsamında değerlendiriliyor vestele ve şikayetvar'a yazdım kanunu baz almadılar son kez kontrol ettiğimde 4 adeti buldum servis cagırıp gösterince değişim onaylandı direk fabrika gönderiyor
Geçmiş olsun fabrikadanda aynı modelin HKC panelli üretimi geldi o halde değil mi?

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
O servisin işgüzarlığı hocam aynı durum benim de başıma geldi. Adam işi yokuşa sürmek için yanındaki arkadaşına piksel hatasından dolayı değişim olması için 3 müydü 4 müydü en az o kadar sayıda olması gerekiyordu değil mi diye sormuştu. Ben de öyle bir şey yok kanun açık diye diretince sistemlerine yüklemişlerdi. Haklı olduğunuz durumda asla işi servisin insafına bırakmayın. Gerçekten iyi niyetli servisler olsa da benim bölgemdeki servis elemanları gibi tipler de mevcut maalesef. Adam yetkili servis ama ilk üretilen daewoo tv'nin lg panel olmadığı konusunda benimle iddia etmişti. O kadarla da kalmayıp Vestel 2 yıldır lg panel kullanmıyor en son 2 yıl önce kullandı demişti :) Ben de doğrudur deyip kestirip atmıştım. Sorarsan yetkili servis...

M Çevrimdışı

metinoz92

Aktif Üye
31 Mar 2019
69
32
Bu seri hep HKC panel çıktı bizimkide öyledir ama emin olayım diye sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

5376A654-18D7-4774-B0D0-502DC7B75EB4.jpg

Geri
Üst Alt