TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
hkc panel
Panel bilgisi lütfen
17MB180E anakart
hkc panel
Panel bilgisi lütfen
panda panelPanel bilgisi rica ederim değerli arkadaşlardan VA mı IPS midir
Panda panel ıpsl mi va mı oluyor ?panda panel
17MB170 anakart
vaAnnemin eski tvsi 42LH900 serisi suanki oled tvlerle yarışır görüntü çok çok iyi hangi panel acaba.seri no:912WRLP78048 2009 tarihinde çıkmış.anakarti ve paneli nedir acaba
Panda panel ıpsl mi va mı oluyor ?
O eski modeli 42 IPS olurdu o zamanlar. 47 inç vb. O zamanlar 40 inç lerini Va çıkarırdı.Görüntü,netlik efsane en iyi panel bence
LG Tv'de VA panel kullanıyor mu ki
Bu modelden bende siparişte bulundum Asım Bey. Perşembe kurulumu yapılacak. Piksel hatasını servis tespit ettiğinde sorunsuz değiştiriyor mu? Değiştiğinde ürünü fabrika mı Hepsiburada mı gönderiyor? Süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?Merhaba daewoo 55dm54u modelinde kullanılan hkc panelin genelinde pixel hatası mı var ilk gelen tv'de 4 adet pixel hatası cıktı sonra değişimden gelen tv'de 7 adet pixel hatası artı alt panelle cerceve boşluğu cıktı
Kurulumda servisten panel testi isteyin onlar kontrol ederken sizde kontrol edin onların göre değişim için en az 4 adet pixel hatası olması gerekliymiş servis 3 adet buldu devletin kanununa göre 1 adet pixel hatasıda olsa garanti kapsamında değerlendiriliyor vestele ve şikayetvar'a yazdım kanunu baz almadılar son kez kontrol ettiğimde 4 adeti buldum servis cagırıp gösterince değişim onaylandı direk fabrika gönderiyorBu modelden bende siparişte bulundum Asım Bey. Perşembe kurulumu yapılacak. Piksel hatasını servis tespit ettiğinde sorunsuz değiştiriyor mu? Değiştiğinde ürünü fabrika mı Hepsiburada mı gönderiyor? Süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?
Geçmiş olsun fabrikadanda aynı modelin HKC panelli üretimi geldi o halde değil mi?Kurulumda servisten panel testi isteyin onlar kontrol ederken sizde kontrol edin onların göre değişim için en az 4 adet pixel hatası olması gerekliymiş servis 3 adet buldu devletin kanununa göre 1 adet pixel hatasıda olsa garanti kapsamında değerlendiriliyor vestele ve şikayetvar'a yazdım kanunu baz almadılar son kez kontrol ettiğimde 4 adeti buldum servis cagırıp gösterince değişim onaylandı direk fabrika gönderiyor
O servisin işgüzarlığı hocam aynı durum benim de başıma geldi. Adam işi yokuşa sürmek için yanındaki arkadaşına piksel hatasından dolayı değişim olması için 3 müydü 4 müydü en az o kadar sayıda olması gerekiyordu değil mi diye sormuştu. Ben de öyle bir şey yok kanun açık diye diretince sistemlerine yüklemişlerdi. Haklı olduğunuz durumda asla işi servisin insafına bırakmayın. Gerçekten iyi niyetli servisler olsa da benim bölgemdeki servis elemanları gibi tipler de mevcut maalesef. Adam yetkili servis ama ilk üretilen daewoo tv'nin lg panel olmadığı konusunda benimle iddia etmişti. O kadarla da kalmayıp Vestel 2 yıldır lg panel kullanmıyor en son 2 yıl önce kullandı demişti Ben de doğrudur deyip kestirip atmıştım. Sorarsan yetkili servis...Kurulumda servisten panel testi isteyin onlar kontrol ederken sizde kontrol edin onların göre değişim için en az 4 adet pixel hatası olması gerekliymiş servis 3 adet buldu devletin kanununa göre 1 adet pixel hatasıda olsa garanti kapsamında değerlendiriliyor vestele ve şikayetvar'a yazdım kanunu baz almadılar son kez kontrol ettiğimde 4 adeti buldum servis cagırıp gösterince değişim onaylandı direk fabrika gönderiyor