Evet Maalesef ghost screen sorunu var bu Tv'de ama bu sorundan önce memnundum şahsen. Fiyatına göre başarılı bir televizyondu diyebilirim.Bana mı dediniz ?
Evet Maalesef ghost screen sorunu var bu Tv'de ama bu sorundan önce memnundum şahsen. Fiyatına göre başarılı bir televizyondu diyebilirim.Bana mı dediniz ?
55UA2063DT Tv'de bu sorun var mı ? Peki sorun kendini nasıl belli ediyorEvet Maalesef ghost screen sorunu var bu Tv'de ama bu sorundan önce memnundum şahsen. Fiyatına göre başarılı bir televizyondu diyebilirim.
İnşallah hitap ettiğin kişi ben değilimdir dedim.butun tvlerinde var mı bu sorun.Evet Maalesef ghost screen sorunu var bu Tv'de ama bu sorundan önce memnundum şahsen. Fiyatına göre başarılı bir televizyondu diyebilirim.
2022/03 üretime geçilmiş, forumda ilk görüyorum bakalım panel ne çıkacakMerhaba hangi panel olduğunu ögrenebilir miyim?
2022/03 üretime geçilmiş, forumda ilk görüyorum bakalım panel ne çıkacak
Yüksek ihtimal hkc o zaman hocam, hkc karşıdan izlemelerde güzel ancak yan açılarda görüntü bozuluyor VA olduğu için.Kurulumu bugün yapıldı lg ve boe degil yandan baktığımda görüntü soluk
Yan acıdan fazla izlemiyorum ama AUO panel cıksa daha iyi olurYüksek ihtimal hkc o zaman hocam, hkc karşıdan izlemelerde güzel ancak yan açılarda görüntü bozuluyor VA olduğu için
Auo daha iyi doğru, zaten auo va olmasına rağmen yan açı izleme oranı iyi, bu sebeple sizinki yüksek ihtimal hkc dedim zaten hocamYan acıdan fazla izlemiyorum ama AUO panel cıksa daha iyi olur
Konuyu kirletmrk istemezdim ama ben annemlere aldığım televizyondaki HKC panelin yan acı performansini gayet başarılı buldum.Auo daha iyi doğru, zaten auo va olmasına rağmen yan açı izleme oranı iyi, bu sebeple sizinki yüksek ihtimal hkc dedim zaten hocam
Hkc nin de içinde farklı modelleri var, benim ilk gelen hkc yan açı fena değildi şimdi gelen ise daha kötü, yani şuan tamamen şans işi ben bunu anladımKonuyu kirletmrk istemezdim ama ben annemlere aldığım televizyondaki HKC panelin yan acı performansini gayet başarılı buldum.
hkc panelMerhaba hangi panel olduğunu ögrenebilir miyim?