2022/03 üretime geçilmiş, forumda ilk görüyorum bakalım panel ne çıkacak
Kurulumu bugün yapıldı lg ve boe degil yandan baktığımda görüntü soluk
2022/03 üretime geçilmiş, forumda ilk görüyorum bakalım panel ne çıkacak
Yüksek ihtimal hkc o zaman hocam, hkc karşıdan izlemelerde güzel ancak yan açılarda görüntü bozuluyor VA olduğu için.Kurulumu bugün yapıldı lg ve boe degil yandan baktığımda görüntü soluk
Yan acıdan fazla izlemiyorum ama AUO panel cıksa daha iyi olurYüksek ihtimal hkc o zaman hocam, hkc karşıdan izlemelerde güzel ancak yan açılarda görüntü bozuluyor VA olduğu için
Auo daha iyi doğru, zaten auo va olmasına rağmen yan açı izleme oranı iyi, bu sebeple sizinki yüksek ihtimal hkc dedim zaten hocamYan acıdan fazla izlemiyorum ama AUO panel cıksa daha iyi olur
Konuyu kirletmrk istemezdim ama ben annemlere aldığım televizyondaki HKC panelin yan acı performansini gayet başarılı buldum.Auo daha iyi doğru, zaten auo va olmasına rağmen yan açı izleme oranı iyi, bu sebeple sizinki yüksek ihtimal hkc dedim zaten hocam
Hkc nin de içinde farklı modelleri var, benim ilk gelen hkc yan açı fena değildi şimdi gelen ise daha kötü, yani şuan tamamen şans işi ben bunu anladımKonuyu kirletmrk istemezdim ama ben annemlere aldığım televizyondaki HKC panelin yan acı performansini gayet başarılı buldum.
![]()
hkc panelMerhaba hangi panel olduğunu ögrenebilir miyim?
![]()
hkc panel![]()
Panel bilgisi lütfen
panda panelPanel bilgisi rica ederim değerli arkadaşlardan VA mı IPS midir
![]()
Panda panel ıpsl mi va mı oluyor ?panda panel
17MB170 anakart
vaAnnemin eski tvsi 42LH900 serisi suanki oled tvlerle yarışır görüntü çok çok iyi hangi panel acaba.seri no:912WRLP78048 2009 tarihinde çıkmış.anakarti ve paneli nedir acaba
Panda panel ıpsl mi va mı oluyor ?