Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Tv 55UA2063DT etiket fotoğrafında var hocam açıkçası görüntüsü tatmin etmedi.

IMG_20220423_232511.jpg

Adem Helvacı Adem Helvacı, hocam benim TV 55UA2063DT hangi paneli kullanıyor herhalde en kötü paneli kullanıyorlar,anneme aldım ben titizim annem daha titiz görüntü iyi değil.

IMG_20220423_23251175c5beef7a7e2aa8.jpg
17MB170 boe panel

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Bunu nerden öğreniyorsunuz.biz TV alırken nasıl bileceğiz tvyi aldıktan sonra iş işten geçer
Seri no üzerinden sorgulama yapıyor arkadaşlar, seri no olmadan olmuyor, o arkadaşlar yardımcı oluyorlar bizler için, TV alırken seri no öğrenebilir iseniz yazarsınız ona göre alırsınız ama seri no yok ise gelenel TV ye göre bakıp hareket etmeniz gerekir

Diğer konu boe panel iyidir normalde ips özelliktedir, siz begenmediyseniz büyük ihtimalle daha önce Samsung LG gibi üst seviye TV kullanmissinizdir

Ö Çevrimdışı

Ömer çiçek

Yeni Üye
21 Nis 2022
42
36
Seri no üzerinden sorgulama yapıyor arkadaşlar, seri no olmadan olmuyor, o arkadaşlar yardımcı oluyorlar bizler için, TV alırken seri no öğrenebilir iseniz yazarsınız ona göre alırsınız ama seri no yok ise gelenel TV ye göre bakıp hareket etmeniz gerekir

Diğer konu boe panel iyidir normalde ips özelliktedir, siz begenmediyseniz büyük ihtimalle daha önce Samsung LG gibi üst seviye TV kullanmissinizdir
55SJ800V LG TV kullanıyorum aynen ondan olabilir ?peki biz bakamiyor muyuz bu panele.tv alırken işlemci ve panel çok önemli o zaman. 17MB170 işlemcisi

Geri
Üst Alt