Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Adem Beyin incelemesinde LG panelde rgb renk oranı düşüktü. Acaba HKC’de de öylemi. Bir de chip-on-film sayısında değişiklik oldu mu acaba hepsi soru işareti.

Bu vesileyle Adem Beyi etiketleyelim belki cevap alabiliriz. Adem Helvacı Adem Helvacı
Evet LG de chip on film 6 tane, RGB oranı düşük, hkc de chip on 12 tane, RGB oranı LG ye kıyasla daha yüksek,
Finlux 55 android TV değişim sonrası iki farklı hkc panelli TV kullandım, iki panel de farklı idi, kontrast değerleri ve yan açı izleme durumu fark etti ama genel olarak görüntü güzel hkc de .

M Çevrimdışı

metinoz92

Aktif Üye
31 Mar 2019
69
32
Evet LG de chip on film 6 tane, RGB oranı düşük, hkc de chip on 12 tane, RGB oranı LG ye kıyasla daha yüksek,
Finlux 55 android TV değişim sonrası iki farklı hkc panelli TV kullandım, iki panel de farklı idi, kontrast değerleri ve yan açı izleme durumu fark etti ama genel olarak görüntü güzel hkc de .
HKC iyidir diyorsunuz o halde. Peki oda IPS'midir?

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Merhaba, LG 55UK6470 4K HDR televizyonumu satıp Regal veya başka birşey almayı düşünüyorum. Sanırım Adem Helvacı hocam Regalin bi modelini önermişti panel de çok iyi demişti. O model 50R754U idi galiba. PS5 konsolda oyun oynamak ve tv izlemek için alacağız. Cevaplar için teşekkürler:)

B Çevrimdışı

bbomber

Yeni Üye
14 Nis 2022
8
37
Çok sevinirim bu arada kaç paraya aldın
Magazadan 6000 TLye aldim. Karma panel cogu modelde oldugu gibi bu modelde de var diye biliyorum. Fiyatina gore iyi bir tv. Ilk izlenimlerim ses kalitesi guzel. 160 dereceden sonra va panel olmasinin dogal sonucu olarak goruntu kaybi oluyor. Servise piksel testi yaptirdim bende sıkıntı çıkmadı. Renkleri begendim. Görüntü kalitesi (benim düşüncem) ne öldürür ne güldürür nitelikte.

C Çevrimdışı

Cansın

Yeni Üye
17 Nis 2022
6
28
Magazadan 6000 TLye aldim. Karma panel cogu modelde oldugu gibi bu modelde de var diye biliyorum. Fiyatina gore iyi bir tv. Ilk izlenimlerim ses kalitesi guzel. 160 dereceden sonra va panel olmasinin dogal sonucu olarak goruntu kaybi oluyor. Servise piksel testi yaptirdim bende sıkıntı çıkmadı. Renkleri begendim. Görüntü kalitesi (benim düşüncem) ne öldürür ne güldürür nitelikte.
Anladım fiyatı çok uygunmuş şuan migrosda indirimli fiyatı 7600 tl siz carefoursadan mı aldınız

B Çevrimdışı

bbomber

Yeni Üye
14 Nis 2022
8
37
Anladım fiyatı çok uygunmuş şuan migrosda indirimli fiyatı 7600 tl siz carefoursadan mı aldınız
Bende carrefoursa web sayfasindan baktigimda 7800 tl gorunuyordu. Magazaya almaya gidince stoklarında olmadigini depodan 6000 TL ye getirebileceklerini soylediler. Anladigim kadariyla haftasonu magazalarda kampanya olabiliyor sana tavsiyem her iki magazaya da sorman

F Çevrimdışı

forcsf

Aktif Üye
10 Şub 2018
53
Bende carrefoursa web sayfasindan baktigimda 7800 tl gorunuyordu. Magazaya almaya gidince stoklarında olmadigini depodan 6000 TL ye getirebileceklerini soylediler. Anladigim kadariyla haftasonu magazalarda kampanya olabiliyor sana tavsiyem her iki magazaya da sorman
Hangi Carrefour'dan aldınız?

A Çevrimdışı

alper03861

Yeni Üye
22 Nis 2022
3
29
Ürün Kodu:V10127546
Ürün Adı:VESTEL 55UA9800 4K ANDROID TV 17MB170
Seri No:8717574100531

Bilgi verirseniz Sevinirim.Teşekkürler

Geri