benim sn aynısının 45 ile biteni hkc, sizin de öyledir hocam. bugün açtım, gayet başarılı panel.Sevgili Üstatlar,
Annemlere aldığım televizyonun 17MB180E anakart ve hkc panel olduğunu düşünmekle beraber, bir sürpriz çıkar mı diye panel bilgisini rica edebilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
Bizimki de kuruldu yıldırım hızıyla. İlk izlenimim olumlu. Bizde arıza televizyonun çok büyük olmasından çıktı. Anam tüm düzenini bozdum diye fırça kaydıbenim sn aynısının 45 ile biteni hkc, sizin de öyledir hocam. bugün açtım, gayet başarılı panel.
PT550GT01-1 V1.0Hocam çok teşekkür ederim. Rica etsem tam panel model numarasını gönderme şansınız var mıdır?
Emin olamadım, internetten FSA olan benzer özelliklerde PT550GT01-1 veya PT550GT02-3 panellerini buldum. Bunlardan biri midir?
lg panel
Panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim
hkc panel
boeMerhabalar panel bilgisi alabilir miyim acaba?
auo panel
Merhaba televizyonu yeni aldım. Rica etsem panel ve anakart bilgisi aktarabilir misiniz
Sevgili Üstatlar,
Annemlere aldığım televizyonun 17MB180E anakart ve hkc panel olduğunu düşünmekle beraber, bir sürpriz çıkar mı diye panel bilgisini rica edebilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
yeni alanlar konuya yazsa da görsek şuan genel itibariyle lg panel mi geliyor hkc mi.Herkese merhaba daewoo 55dm54u modelini alan arkadaşlar şöyle bir video çekip paylaşsalar özelikle lg paneli olan ve hkc paneli ayrı ayrı görebilsek süper olurdu
2021/07 üretimlerin hepsi tek tip LG panel geldi,yeni alanlar konuya yazsa da görsek şuan genel itibariyle lg panel mi geliyor hkc mi.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Adem Beyin incelemesinde LG panelde rgb renk oranı düşüktü. Acaba HKC’de de öylemi. Bir de chip-on-film sayısında değişiklik oldu mu acaba hepsi soru işareti.2021/07 üretimlerin hepsi tek tip LG panel geldi,
2022/02 üretimlerde şuana kadar foruma panel soranların hepsi hkc çıktı.