Bilgisi olan yokmu bugün indirime girecek ona göre almayı düşünüyorumMerhabalar rica etsem toshiba 55UL3C63DT modelinin hangi paneli veya panelleri kullandığını söyleyebilirmisiniz ?
Bilgisi olan yokmu bugün indirime girecek ona göre almayı düşünüyorumMerhabalar rica etsem toshiba 55UL3C63DT modelinin hangi paneli veya panelleri kullandığını söyleyebilirmisiniz ?
Bir önceki sayfada sorgu sonucuBilgisi olan yokmu bugün indirime girecek ona göre almayı düşünüyorum
Çok sevinirim bu arada kaç paraya aldınBir önceki sayfada sorgu sonucu
auo panel
17MB180E anakart olduğu söylendi.
Tv'yi Carrefoursa'dan aldım nasipse servis bugün kuruluma gelecek dilersen ilk izlenimlerimi aktarırım.
Birde karma panel durumu var mı bu tv deBir önceki sayfada sorgu sonucu
auo panel
17MB180E anakart olduğu söylendi.
Tv'yi Carrefoursa'dan aldım nasipse servis bugün kuruluma gelecek dilersen ilk izlenimlerimi aktarırım.
Magazadan 6000 TLye aldim. Karma panel cogu modelde oldugu gibi bu modelde de var diye biliyorum. Fiyatina gore iyi bir tv. Ilk izlenimlerim ses kalitesi guzel. 160 dereceden sonra va panel olmasinin dogal sonucu olarak goruntu kaybi oluyor. Servise piksel testi yaptirdim bende sıkıntı çıkmadı. Renkleri begendim. Görüntü kalitesi (benim düşüncem) ne öldürür ne güldürür nitelikte.Çok sevinirim bu arada kaç paraya aldın
Anladım fiyatı çok uygunmuş şuan migrosda indirimli fiyatı 7600 tl siz carefoursadan mı aldınızMagazadan 6000 TLye aldim. Karma panel cogu modelde oldugu gibi bu modelde de var diye biliyorum. Fiyatina gore iyi bir tv. Ilk izlenimlerim ses kalitesi guzel. 160 dereceden sonra va panel olmasinin dogal sonucu olarak goruntu kaybi oluyor. Servise piksel testi yaptirdim bende sıkıntı çıkmadı. Renkleri begendim. Görüntü kalitesi (benim düşüncem) ne öldürür ne güldürür nitelikte.
Bende carrefoursa web sayfasindan baktigimda 7800 tl gorunuyordu. Magazaya almaya gidince stoklarında olmadigini depodan 6000 TL ye getirebileceklerini soylediler. Anladigim kadariyla haftasonu magazalarda kampanya olabiliyor sana tavsiyem her iki magazaya da sormanAnladım fiyatı çok uygunmuş şuan migrosda indirimli fiyatı 7600 tl siz carefoursadan mı aldınız
Hangi Carrefour'dan aldınız?Bende carrefoursa web sayfasindan baktigimda 7800 tl gorunuyordu. Magazaya almaya gidince stoklarında olmadigini depodan 6000 TL ye getirebileceklerini soylediler. Anladigim kadariyla haftasonu magazalarda kampanya olabiliyor sana tavsiyem her iki magazaya da sorman
KarabükHangi Carrefour'dan aldınız?