Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
345B6E3B-2C1D-45E1-B0CD-1299CB1CFDB8.jpg

Merhabalar üzerinde hangi panel olduğunu öğrenebilirmiyim VA panel oldugunu biliyorum fakat hangi marka olduğunu öğrenebilirmiyim ?
panda

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba Adem Bey. Son bir haftadır tv araştırması yapıyorum. Sizin sayenizde tv teknolojisi konularında oldukça bilgilendim. Bunun için size çok teşekkür ediyorum. Ama ne yazık ki bunca uğraşa rağmen aradığımı kafamda gönlümde ve cebimde :) netleştiremedim. Neden? Çünkü bir modelde olan güzel bir özellik diğer bi dezavantajlı özellikle gölgeleniyor adeta. Videolarınızdan sonra panel konusuna takmış durumdayım. Auo dediğiniz panelli bir tv almak istiyorum ama bu konuda kanalınızda bahsettiğiniz modellerin azlığı da elimi kolumu bağlamış vaziyette. 50" i geçmemek kaydıyla Regal 55r752u gibi bir tv almak isterdim mesela. Ama sizin tv yi övdüğünüz videonuzu gören firma herhalde bundan sebep :) fiyatı çok çok yukarılara çıkarmış. Bugün itibariyle 8700 tl civarında. Konuyu çok dağıtmayayım diyorum ama gerçekten bu iş bende stres yaptı. Tıpkı bu model gibi kalitesi ve performansı fiyatınn çok çok üstünde bir tv almak istiyorum. İnç olarak 49" özellikle de 50". Küçüğü çok küçük büyüğü çok büyük olur sanki bu inçlerin dışında benim açımdan. İzleme mesafem nerdeyse 3,5 metre. Bütçemin üst sınırı 6000 tl. Next 50020FS2 (webos konusu abartılıyor mu yoksa gerçekten iyi bir sistem mi?) , Regal 50R754U ve 43" olmasına rağmen ses ve görüntü özellikleri iyi olmasından dolayı Vestel 43U9700... Vestel'in Q9900 serileri çok güzel ancak fiyatları beni aşıyor. Siz ne dersiniz? Özellikle Next konusunda...? Bi değerlendirme videosu düşünür müsünüz bu modelle ilgili? Vestelin 13 senedir sorunsuz kullandığım 32" pixellens serisi televizyonum arızalandı ve hem yüksek ücretli tamiriyle uğraşmak istemiyorum hem de teknolojiyi yenilemek istiyorum artık. Bir ricam da bu tv leri tek tek incelemek dışında bu işin bi kolay yolu yok mu her bir televizyonun tüm bilgilerine ulaşabileceğimiz bir kaynak önerseniz. Tavsiye forumu da inceledim ama inanın derli toplu bilgiye ulaşamadım. Ürün kodları gerekli deniliyor tvnin donanım teknolojisini öğrenebilmek için. Maalesef o kodları ne internette ne de mağazalarda bizlerin görmesi çok zor. Bu işi kökünden halletmenin bir yolunu arıyorum tabirimi lütfen mazur görün. Aslında kendim gibi bi dünya insanın isteğinin gerçekleşmesini istemek olarak görün bu ifademi. Hani videolarınızda coşkulu coşkulu "..bu modelde auo panel 12 adet chip on film kullanılmış.. mb180e yeni nesil bir anakart gayet güzel bir anakart olmuş.. en azından fikolojinin anlatımından yola çıkarak söylemek gerekirse.. :) bu televizyonda ses konusunda jbl desteği var..ses performansı gerçekten harika!..." dediğiniz heyecanlı, takdirli, beğenili, dolu dolu bir tv-ler önerisi rica ediyorum sizden. Sevgi ve saygılarımla..
Adem Helvacı Adem Helvacı

T Çevrimdışı

troia

Yeni Üye
30 Nis 2022
20
33
Selamlar, Adem Helvacı Adem Helvacı başta olmak üzere F fikoloji ve By_Trol By_Trol ustalarımın ve diğer yorum yazan bilgi paylaşan herkesin emekleri için gerçekten çok teşekkürler. Rica etsem 50 ve 55UL3C63DT için; panel üreticisi, panel türü, DLED COF sayısı, anit-glare oranı vb. gibi panel ve led özelliklerini paylaşabilir misiniz? (Toshiba tr websitesinde bu UL3C serisi sayfasına girdiğimde 50-58-65" olarak üç model görünüyor, 55" yok mesela ama piyasada satılıyor. Bunu da yorumlarsanız sevinirim.) Sanırım şu an için piyasada 50/60 Hz TVler arasında fiyat/performans ürünü bu model ama görüntüleme teknolojisinden DLED olması dışında bir bilgi edinemediğim için de emin olamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Selamlar.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Selamlar, Adem Helvacı Adem Helvacı başta olmak üzere F fikoloji ve By_Trol By_Trol ustalarımın ve diğer yorum yazan bilgi paylaşan herkesin emekleri için gerçekten çok teşekkürler. Rica etsem 50 ve 55UL3C63DT için; panel üreticisi, panel türü, DLED COF sayısı, anit-glare oranı vb. gibi panel ve led özelliklerini paylaşabilir misiniz? (Toshiba tr websitesinde bu UL3C serisi sayfasına girdiğimde 50-58-65" olarak üç model görünüyor, 55" yok mesela ama piyasada satılıyor. Bunu da yorumlarsanız sevinirim.) Sanırım şu an için piyasada 50/60 Hz TVler arasında fiyat/performans ürünü bu model ama görüntüleme teknolojisinden DLED olması dışında bir bilgi edinemediğim için de emin olamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Selamlar.
55UL3C63DT ----------
AUO T550QVN05 7
LG LC550EQQ-SMA4
LC550EQC-SMA4 cn
BOE HV550QUB-F70

50UL3C63DT-------
HKC PT500GT02-4
HKC PT500GT02-5 TL
PANDA CC500PV5D-02
PANDA CC500PV5D-20

Panel isimlerini kopyalayıp panellook dan özeliklerini inceleyebilrsiniz görüldüğü üzere karma panel kullanılmış kesin bilgi için seri no gerekli.

Geri
Üst Alt