TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
boe panelMerhaba, panel bilgisi alabilirmiyim? Çok teşekkürler
17MB170 anakart
boe panelMerhaba, panel bilgisi alabilirmiyim? Çok teşekkürler
Evet bendeki de hkc panel bende de piksel hatası mevcut.Merhaba daewoo 55dm54u modelinde kullanılan hkc panelin genelinde pixel hatası mı var ilk gelen tv'de 4 adet pixel hatası cıktı sonra değişimden gelen tv'de 7 adet pixel hatası artı alt panelle cerceve boşluğu cıktı
Sizde kaç adet piksel hatası vardı ? Ve nasıl değişim yaptırdınız yol gösterebilir misiniz ? Benim tv de de piksel hatası çıktı Vestel yokuş yapıyor.O servisin işgüzarlığı hocam aynı durum benim de başıma geldi. Adam işi yokuşa sürmek için yanındaki arkadaşına piksel hatasından dolayı değişim olması için 3 müydü 4 müydü en az o kadar sayıda olması gerekiyordu değil mi diye sormuştu. Ben de öyle bir şey yok kanun açık diye diretince sistemlerine yüklemişlerdi. Haklı olduğunuz durumda asla işi servisin insafına bırakmayın. Gerçekten iyi niyetli servisler olsa da benim bölgemdeki servis elemanları gibi tipler de mevcut maalesef. Adam yetkili servis ama ilk üretilen daewoo tv'nin lg panel olmadığı konusunda benimle iddia etmişti. O kadarla da kalmayıp Vestel 2 yıldır lg panel kullanmıyor en son 2 yıl önce kullandı demişti Ben de doğrudur deyip kestirip atmıştım. Sorarsan yetkili servis...
TEKNOwest hocam baktım şimdi, çok teşekkürler. Valla IPS panel düşünüyordum ama koskoca 55" panele COF 6 chip koymuş LG. 50" için de HKC ve Panda nın VA larındansa da 55" teki COF 12 chip li AUO amva3 ü tercih ederim. Ama onu da satıcıdan nasıl denk getircez bakalım. Mağazaya gidiyorum birazdan konuşucam, bilmiyoruz biz derlerse de barkod barkod dolaşıp yine burada sizlerden destek isticem. Tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere.55UL3C63DT ----------
AUO T550QVN05 7
LG LC550EQQ-SMA4
LC550EQC-SMA4 cn
BOE HV550QUB-F70
50UL3C63DT-------
HKC PT500GT02-4
HKC PT500GT02-5 TL
PANDA CC500PV5D-02
PANDA CC500PV5D-20
Panel isimlerini kopyalayıp panellook dan özeliklerini inceleyebilrsiniz görüldüğü üzere karma panel kullanılmış kesin bilgi için seri no gerekli.
boe panelPanel bilgisi alabilir miyim?
hkz panelBilgi alabilir miyim acaba? Ölü piksel durumları korkutmaya başladı şimdilik kurulum yapılmadan kenarda yatacak televizyon, umarım sorunsuz kullanırız.
Teşekkür ediyorum.boe panel
17MB180E anakart
Hkz dediğiniz hkc miydi hocam yazım hatası mı oldu acaba yoksa hkz mi? 3 yıl garantisi var cihazın, garanti olsa da ölü piksel konusunda uğraştırıyorlarmış galiba.hkz panel
17MB180E anakart
Ölü pikseli hiç sorun etmem 2 yıl ilave garanti artı küçük ev aleti isterim
TEKNOwest hocam baktım şimdi, çok teşekkürler. Valla IPS panel düşünüyordum ama koskoca 55" panele COF 6 chip koymuş LG. 50" için de HKC ve Panda nın VA larındansa da 55" teki COF 12 chip li AUO amva3 ü tercih ederim. Ama onu da satıcıdan nasıl denk getircez bakalım. Mağazaya gidiyorum birazdan konuşucam, bilmiyoruz biz derlerse de barkod barkod dolaşıp yine burada sizlerden destek isticem. Tekrar teşekkürler. Görüşmek üzer
Hocam mağazadayım ama acil bakabilecek varsa bu yukarıda konuştuğumuz panellerden hangisi bu acaba yardımcı olabilir misiniz? Panel üreticisi ve panel kodu? Ayrıca bu bilgiye ulaşmak barkod no mu lazım yoksa cihaz seri no mu? Ona göre depodan liste isteyeceğim spesifik olarak onu rica edeyim. Teşekkürler55UL3C63DT ----------
AUO T550QVN05 7
LG LC550EQQ-SMA4
LC550EQC-SMA4 cn
BOE HV550QUB-F70
50UL3C63DT-------
HKC PT500GT02-4
HKC PT500GT02-5 TL
PANDA CC500PV5D-02
PANDA CC500PV5D-20
Panel isimlerini kopyalayıp panellook dan özeliklerini inceleyebilrsiniz görüldüğü üzere karma panel kullanılmış kesin bilgi için seri no gerekli.
TEKNOwest hocam baktım şimdi, çok teşekkürler. Valla IPS panel düşünüyordum ama koskoca 55" panele COF 6 chip koymuş LG. 50" için de HKC ve Panda nın VA larındansa da 55" teki COF 12 chip li AUO amva3 ü tercih ederim. Ama onu da satıcıdan nasıl denk getircez bakalım. Mağazaya gidiyorum birazdan konuşucam, bilmiyoruz biz derlerse de barkod barkod dolaşıp yine burada sizlerden destek isticem. Tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere.
pardon hkcHkz dediğiniz hkc miydi hocam yazım hatası mı oldu acaba yoksa hkz mi? 3 yıl garantisi var cihazın, garanti olsa da ölü piksel konusunda uğraştırıyorlarmış galiba.
Bana gelen servis elemanları da yokuşa sürmeye kalkmıştı (gerçekten zıvanadan çıkaracak tiplerdi) fotoğraf çekip sistemlerine yüklediler fabrikadan değişim onayı gelince değişim yapıldı. Vestel 55u9700 konusunda detaylı olarak yazmıştım.Evet bendeki de hkc panel bende de piksel hatası mevcut.
Sizde kaç adet piksel hatası vardı ? Ve nasıl değişim yaptırdınız yol gösterebilir misiniz ? Benim tv de de piksel hatası çıktı Vestel yokuş yapıyor.