Va yapıdaPanda panel va mı ıps mi oluyor?
Va yapıdaPanda panel va mı ıps mi oluyor?
Hkc panel VaSelamlar panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
![]()
Panda![]()
![]()
![]()
Panel bilgilerini öğrenebilirmiyim? Teşekkür ederim şimdiden ??
49 inc olan mi samsung? Onerirmisiniz?Panda
Samsung
Panda
Hepsi Va yapıda
Eyvallah ustam, sağolasın.
Hocam Hangi koda bakiyorsunu telefonda not alicam da hangi kodu soylicek bana kutunun ustundekiPanda
Samsung
Panda
Hepsi Va yapıda
Arkadaşlar barkod atıyor ya oradan bakıyoruzHocam Hangi koda bakiyorsunu telefonda not alicam da hangi kodu soylicek bana kutunun ustundeki
Aldım hocam çok teşekkürler sağolun ??Olabilir fiyatına göre iyi bir cihaz açı problemin de yoksa neden olmasın
Hocam benim panel biraz soluk gözüküyor va dan mı kaynaklanıyor bu acaba iade edebilir miyim hepsiburada vestel mağazasından aldımOlabilir fiyatına göre iyi bir cihaz açı problemin de yoksa neden olmasın
Panda panel vardı dimi seninHocam benim panel biraz soluk gözüküyor va dan mı kaynaklanıyor bu acaba iade edebilir miyim hepsiburada vestel mağazasından aldım
Evet daha önce LG ips kullandım ona göre çok daha hızlı ama renkler soluk gibi geldi sadece açı değil galiba sorun va da ne yapabilirim sizcePanda panel vardı dimi senin
LG panel renk gamı daha yüksekti bu nedenle size hep soluk kalacaktır. İade için talep oluşturun?Evet daha önce LG ips kullandım ona göre çok daha hızlı ama renkler soluk gibi geldi sadece açı değil galiba sorun va da ne yapabilirim sizce
İade alırlar mı hocam pek içime sinmedi bu tv prüz çıkartırlar mı bir de iade etsem 4500 5000 arası ips tv öneriniz var mıLG panel renk gamı daha yüksekti bu nedenle size hep soluk kalacaktır. İade için talep oluşturun?