K
kartall233
Yeni Üye
- 10 Mar 2020
- 27
- 40
Teşekkür boe panel kalite olarak nasıl acaba 1 adet hi level 55uhd950 tv var o lg ips cikmidti yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ana karta olarak nasilBoe panel
Teşekkür boe panel kalite olarak nasıl acaba 1 adet hi level 55uhd950 tv var o lg ips cikmidti yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ana karta olarak nasilBoe panel
Başlıkta olduğu gibi sadece Vestel panel bilgisine bakıyoruz
Merhaba panel bilgsi alabilimiyim teşekkürler
LG panelmerhaba. öncelikle insanlara sunmuş olduğunuz hizmetten dolayı çok teşekkür etmek isterim. Panel bilgisi öğrenmek istiyorum:
Vestel 55Q9900
Boe panel LG den farksız diyebiliriz. Kalitesi güzel ilk sayfada video mevcut.Teşekkür boe panel kalite olarak nasıl acaba 1 adet hi level 55uhd950 tv var o lg ips cikmidti yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ana karta olarak nasil
Hızlı cevap için teşekkürler ürünü aldım bugün servis gelip kurucak inşallah oturma odasında dik acida izlenecek ips olması iyi o zamanBoe panel LG den farksız diyebiliriz. Kalitesi güzel ilk sayfada video mevcut.
Mb180e ana kart kullanılmış kart güzel ama yazılım daha oturmadı sanırım. Zamanla yazılımda düzelir aldınızi bu ürünü yoksa apnel bilgisi mi sordunuz?
Boe panel IPSMerhabalar öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. 55ua9600 panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Henüz kurulmadı, öncesinde 50u9401 ve 50u9500 kullanımından sonra boe ips panel tatmin eder inşallah.Boe panel IPS
Mb170 ana kart
Bakalım farkı siz goreceksiniz ?Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Henüz kurulmadı, öncesinde 50u9401 ve 50u9500 kullanımından sonra boe ips panel tatmin eder inşallah.
Aslında ips panele çok yabancı değilim. Pc monitörüm asus ips panel. Büyük ekranda deneyimim olmadı. Canlı renkleri seviyorum. Çok parlama olmasın yeterli hayırlısı bakalım servis yarın gelecek kuruluma. Tekrardan teşekkürlerBakalım farkı siz goreceksiniz ?
Kutu veya tv arka kapak barkod resmini ekleyin.Vestel 55u9501 panel bilgisi nedir öğrenebilir miyim lütfen.