Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

K Çevrimdışı

kartall233

Yeni Üye
10 Mar 2020
27
40
20211130_102102.jpg
iyi akşamlar panel bilgisi alabilir miyim tesekkurler

A Çevrimdışı

alihsan

Yeni Üye
24 Kas 2021
13
36
Selamlar,
Forumda bulamadığım ve bu sayfadaki üstadlara güvendiğim için buraya yazıyorum.
Servis yeni TV kurulumu(LG 70nano756) için geldiği zaman nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ölü piksel, dikey bant, bulutlanma, ışık sızması vs. problemler var mı diye nasıl anlayabiliriz. Bazı servisler müşteri nasılsa anlamaz diye bir şeyler geveleyip kaçıyorlar. Sonra problem çıkarsa kara kara düşünüyoruz. Bu forum ve adminler sayesinde insanlarda bi farkındalık oluştu, yardımlarınız için teşekkürler.?‍♂️

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar,
Forumda bulamadığım ve bu sayfadaki üstadlara güvendiğim için buraya yazıyorum.
Servis yeni TV kurulumu(LG 70nano756) için geldiği zaman nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ölü piksel, dikey bant, bulutlanma, ışık sızması vs. problemler var mı diye nasıl anlayabiliriz. Bazı servisler müşteri nasılsa anlamaz diye bir şeyler geveleyip kaçıyorlar. Sonra problem çıkarsa kara kara düşünüyoruz. Bu forum ve adminler sayesinde insanlarda bi farkındalık oluştu, yardımlarınız için teşekkürler.?‍♂️
YouTube üzerinden panel test videosu açın hepsini gösterir

K Çevrimdışı

Kadir42

Yeni Üye
28 Kas 2021
2
35
Böyle numardan bir algoritma yok, olsa paylasirdik, delimiyiz her seferinde sizin için uğradmsalim.
Siz üzümü yiyin bağcıya ses etmeyiniz.
Algoritma degil zaten.

İnsanlara faydaniz var mı ? Evet var. Çook teşekkür ediyorum.

Burdaki insanların da bağcıya faydası var mı, var. Ve size de bunun devamlılığı lazım.

İki sıra numaradan panel özelliklerini söyleyebiliyorsunuz, iki satır numaradan.

Deli değilsiniz, numaraların nasıl kontrol edilecegini öğrenmişsiniz , size de gelir kapısı olmuş. Bu kadar.

Anlatmakla anlaşilamayacak bişey oldugunu hic sanmiyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Deli değilsiniz, numaraların nasıl kontrol edilecegini öğrenmişsiniz , size de gelir kapısı olmuş. Bu kadar.
İnanın hiç bir gelirimiz yok bu konuda, sadece kullanıcılar için yardım ve destek.
Bazı şeyleri açıklama yapamıyoruz. Bu sizlere karşı olan durum değil. Tamamen bizim gizliligimiz den kaynaklıdir.
Yani ses etme sen?
Siz sorun biz cevaplarız.

Belki bu firma girene kadar panel nedir markası nedir üreticisi kimdir diye dikkat bile etmiyordunuz. Nimetten faydalan.
Açık mecrada paylastiklarimiz mevcut eğer bunuda paylasabilseydik emin olun gizli kalmaz paylasirdik.

B Çevrimdışı

buraks

Yeni Üye
26 Kas 2021
3
40
merhaba. öncelikle insanlara sunmuş olduğunuz hizmetten dolayı çok teşekkür etmek isterim. Panel bilgisi öğrenmek istiyorum:
Vestel 55Q9900

20211201_130547.jpg

Geri
Üst Alt