Böyle numardan bir algoritma yok, olsa paylasirdik, delimiyiz her seferinde sizin için uğradmsalim.O kodlarin neyi belirttigini öğrensek ve bir de nerden kontrol edecegimizi bilsek yeter
Siz üzümü yiyin bağcıya ses etmeyiniz.
Böyle numardan bir algoritma yok, olsa paylasirdik, delimiyiz her seferinde sizin için uğradmsalim.O kodlarin neyi belirttigini öğrensek ve bir de nerden kontrol edecegimizi bilsek yeter
Valla tebrik ederim ,panel bilgi konusunda kırık panel sormakselamlar ustalardan yardım alacam vestel 58u 9500 tv nin ekranı kırık yani görüntü var fakat yanda beyazlama var buna tamir veya ekran değişimi yapacam chot paneli tasviyeleriniz ne olur
58 u9500 paneli taktıracam şuan fiatı nekadarolurTv yi siz kullandınız memnun veya değilseniz panel değişimine en iyi kararı sizin vermeniz gerekir.
Ortalama 400058 u9500 paneli taktıracam şuan fiatı nekadarolur
YouTube üzerinden panel test videosu açın hepsini gösterirSelamlar,
Forumda bulamadığım ve bu sayfadaki üstadlara güvendiğim için buraya yazıyorum.
Servis yeni TV kurulumu(LG 70nano756) için geldiği zaman nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ölü piksel, dikey bant, bulutlanma, ışık sızması vs. problemler var mı diye nasıl anlayabiliriz. Bazı servisler müşteri nasılsa anlamaz diye bir şeyler geveleyip kaçıyorlar. Sonra problem çıkarsa kara kara düşünüyoruz. Bu forum ve adminler sayesinde insanlarda bi farkındalık oluştu, yardımlarınız için teşekkürler.?
Boe paneliyi akşamlar panel bilgisi alabilir miyim tesekkurler
Algoritma degil zaten.Böyle numardan bir algoritma yok, olsa paylasirdik, delimiyiz her seferinde sizin için uğradmsalim.
Siz üzümü yiyin bağcıya ses etmeyiniz.
İnanın hiç bir gelirimiz yok bu konuda, sadece kullanıcılar için yardım ve destek.Deli değilsiniz, numaraların nasıl kontrol edilecegini öğrenmişsiniz , size de gelir kapısı olmuş. Bu kadar.
Sharp panelMerhaba,
Panel bilgisi alabilir miyim?