By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Auo panel 230 Anakartdeğerli kardeşlerimin panel ve ana kart bilgileri rica ediyoruz
Hkc panel 230 Anakart
Auo panel 230 Anakartdeğerli kardeşlerimin panel ve ana kart bilgileri rica ediyoruz
LG panel 180E anakart
Panel ve anakart nedir acaba?
Hocam hayırlı akşamlar a101 de bulunan Toshiba 50ul2163 hakkında bilginiz var mı? 50ul2063 ile arasındaki fark nedir? Alınır mı? Panel nedir?LG panel 180E anakart
Hocam hayırlı akşamlar a101 de bulunan Toshiba 50ul2163 hakkında bilginiz var mı? 50ul2063 ile arasındaki fark nedir? Alınır mı? Panel nedir?
F fikoloji Adem Helvacı
Panda panel 180 Anakart
Merhabalar televizyonu aldım eve geldi renkler biraz soluk geldi panel bilgisi öğrenebilir miyim teşekkürler
Panda panel 180E anakartRica etsem panel bilgisini öğrenebilir miyim?
SN: 8717577 100505
Panda panel va mı ıps mi oluyor?Panda panel 230 Anakart
50U9600 de 2 panel seçeneği mevcut. İkisi de VA panel. Şansımıza ikimize de Panda gelmiş, diğer paneli tercih ederdim aslında ama şans işte...Panda panel va mı ıps mi oluyor?
Bu panelin teknik detaylarını bilmiyorum kullanılan cipon sayısı,geçit çipi ışık geçirgenlik seviyesi upscale seviyesi gibi değerlere ulaşabileceğimiz bir kaynak var mıdır ya da bilgisi olan?50U9600 de 2 panel seçeneği mevcut. İkisi de VA panel. Şansımıza ikimize de Panda gelmiş, diğer paneli tercih ederdim aslında ama şans işte...
Panda panel 180 Anakart
Cihaz ile ilgili detaylı bilgi için;Bu panelin teknik detaylarını bilmiyorum kullanılan cipon sayısı,geçit çipi ışık geçirgenlik seviyesi upscale seviyesi gibi değerlere ulaşabileceğimiz bir kaynak var mıdır ya da bilgisi olan?