Panda panel vardı dimi seninHocam benim panel biraz soluk gözüküyor va dan mı kaynaklanıyor bu acaba iade edebilir miyim hepsiburada vestel mağazasından aldım
Panda panel vardı dimi seninHocam benim panel biraz soluk gözüküyor va dan mı kaynaklanıyor bu acaba iade edebilir miyim hepsiburada vestel mağazasından aldım
Evet daha önce LG ips kullandım ona göre çok daha hızlı ama renkler soluk gibi geldi sadece açı değil galiba sorun va da ne yapabilirim sizcePanda panel vardı dimi senin
LG panel renk gamı daha yüksekti bu nedenle size hep soluk kalacaktır. İade için talep oluşturun?Evet daha önce LG ips kullandım ona göre çok daha hızlı ama renkler soluk gibi geldi sadece açı değil galiba sorun va da ne yapabilirim sizce
İade alırlar mı hocam pek içime sinmedi bu tv prüz çıkartırlar mı bir de iade etsem 4500 5000 arası ips tv öneriniz var mıLG panel renk gamı daha yüksekti bu nedenle size hep soluk kalacaktır. İade için talep oluşturun?
Genelde 49" 50" 55" va yapıda artık. Ve fiyatlarda her gün artıyor iade alsalar bile misal 15 gün sonra butceni yükseltmek gerekecektirİade alırlar mı hocam pek içime sinmedi bu tv prüz çıkartırlar mı bir de iade etsem 4500 5000 arası ips tv öneriniz var mı
İade edersem taksitle hemen yarın yada birkaç güne alırım hocam tv 55 lerde ips çıkma ihtimali var diyorlardı vestelin 55 lerine veya regal 55r754u yada ua9 aynı modelin Androidlisi en kötü onvo 55f350 alıym diyorum bunların panelleri hakkında bilginiz var mıGenelde 49" 50" 55" va yapıda artık. Ve fiyatlarda her gün artıyor iade alsalar bile misal 15 gün sonra butceni yükseltmek gerekecektir
boe panelMerhaba Vestel 65U9600 panel ve ekran kartı öğrenebilirmiyim
R754u va panel ben aldım panda va panelmişİade edersem taksitle hemen yarın yada birkaç güne alırım hocam tv 55 lerde ips çıkma ihtimali var diyorlardı vestelin 55 lerine veya regal 55r754u yada ua9 aynı modelin Androidlisi en kötü onvo 55f350 alıym diyorum bunların panelleri hakkında bilginiz var mı
İps bulmak neden bu kadar zor bu piyasada anlamıyorum sürekli va çıkıyor karşımaR754u va panel ben aldım panda va panelmiş
Bu konuda yazılan mesajlardaki verilen cevaplara bakın hangi mesajda hangi model tv ye LG veya BOE panel cevabı verilmiş ise o modeli araştırın. 10-15 Sayfa geriye gidin.İps bulmak neden bu kadar zor bu piyasada anlamıyorum sürekli va çıkıyor karşıma
Merhaba hocam hepsiburadayi aradim dedim urunu alinca seri kodunu verme sansiniz varmi panel bilgisi alicam dedim ve verebilceklerini soylediler toshiba 65ua3a63dt modelin samsung va panelini kovaliyorum suan bu panel bilgi hattina direk yazsam donus yapiyormusunuz otomatik bot mu var yoksa sen mi yaziyorsun hocam va panel istiyorum insallah va gelir ya samsung olsa tadindan yenmez ?
Fiko ,bende bot var da ben 39 giyiyorum ,olmaz sanırım bu "bot"Nerede la bot ?
Gönder gelsin
Eyvallah sağolasınboe panel
mb180e anakart