TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
mb230 anakartKolay gelsin arkadaşlar. Regal 50R753U Silver hakkında bilgisi olan var mı. Panel üreticisi, anakart vs
panda ve auo karma panel kullanılmış
mb230 anakartKolay gelsin arkadaşlar. Regal 50R753U Silver hakkında bilgisi olan var mı. Panel üreticisi, anakart vs
17MB140TC anakart
Anakart ve panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler
(Panelin IPS mi VA mı olduğunu özellikle belirtebilirseniz tekrar sorup gereksiz meşgul etmemiş olurum)
17MB180E anakart
Panel bilgisi alabilir miyim
Panda panel nedir ilkkez duyuyorum bilgi alanilirmiyim anakart ve paneli hakkında? Nasıldır ne düzeyde17MB180E anakart
panda panel
Malesef bu konuda yorum yapmıyorumPanda panel nedir ilkkez duyuyorum bilgi alanilirmiyim anakart ve paneli hakkında? Nasıldır ne düzeyde
Teşekkürler. Fiyat bu arada 4580 tl den 5300 civarına yükseldi.mb230 anakart
panda ve auo karma panel kullanılmış
Demek istediğim nedir va mi ? Va ile aynı mi. Panda panel markasıdır sadece diyenler varMalesef bu konuda yorum yapmıyorum
va yapıda panda üreten firmaDemek istediğim nedir va mi ? Va ile aynı mi. Panda panel markasıdır sadece diyenler var
İlk sayfada video mevcut orta kalite bir panelPanda panel nedir ilkkez duyuyorum bilgi alanilirmiyim anakart ve paneli hakkında? Nasıldır ne düzeyde
Tv arkasındaki SN vermen gerekir panel içinFinlux 55fx760ua hangi panel kullanılmış.Birde android tvlerde kumandadan servis menüsüne nasıl ulaşılır smart TV ile aynı mı
tv nin arkasına bakma şansım şu an için olmadığından hangi paneller kullanıldığını öğrenmek istedim.Birde android cihazlarda kumandadan servis menüsüne nasıl ulaşırım bilmiyorum.Teşekkürler F fikoloji
55fx760ua ; boe ve hkc panel karma kullanılmış net bilgi için sn lazım.tv nin arkasına bakma şansım şu an için olmadığından hangi paneller kullanıldığını öğrenmek istedim.Birde android cihazlarda kumandadan servis menüsüne nasıl ulaşırım bilmiyorum.Teşekkürler F fikoloji