TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
17MB180E anakart
BOE panel
Son düzenleme:
17MB180E anakart
Ips mi va mı? Çip sayısı nedir Teşekkürler17MB180E anakart
BOE panel
YouTube videonuzda boe ve lg 2 tip kullanıldığı ile ilgili açıklama vardı. Auo daha farklı paneller de kullanılıyor anlamına mı gelir. Netlik kazandırabilir miyiz17MB180E anakart
BOE panel
Pardon mesajı düzenledim BOE panel kullanılmış.AUO tcon kartı kullanılmışYouTube videonuzda boe ve lg 2 tip kullanıldığı ile ilgili açıklama vardı. Auo daha farklı paneller de kullanılıyor anlamına mı gelir. Netlik kazandırabilir miyiz
17MB170 anakartMerhaba panel bilgisi öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler şimdiden.
Selam biz Vestele bakıyoruzGrundig tv gerçi ama rica etsem anakart ve panel bilgisi öğrenebilirmiyim arkadaşlar?
UWN0000000 SN:10500086 CPT:057T55-E30
LG panel 230 AnakartMerhaba aranıza yeni katıldım Vestel 43u9500 model seri no:8688841100329 smart tv hangi marka paneli kullanıyor ve bu model va ips panelmidir? Şimdiden teşekkürederim
Cevabınız içün çok teşekkürederim bu işlerden anlamıyorum youtube da adem beyin videolarını izleyerek bütcemide değeelendirip en idealini seçmeye çalıştım bu panel ve anakart iyimidir tv kurulumunu yarın yapacaklar tavsiye edeceğiniz başka bişey varmıdırLG panel 230 Anakart
Beklentileriniz nedirAdem Helvacı F fikoloji
Cevabınız içün çok teşekkürederim bu işlerden anlamıyorum youtube da adem beyin videolarını izleyerek bütcemide değeelendirip en idealini seçmeye çalıştım bu panel ve anakart iyimidir tv kurulumunu yarın yapacaklar tavsiye edeceğiniz başka bişey varmıdır
Eski televizyonumda vesteldi 13yıl oldu bozuldu sıfır kart bulamadığım için tamir ettirmedim güç besleyici kartı bozuktu yani özet olarak youtube da bunun gibi tv lerin uzun ömürlü olmadığı konusu annemlerde de lg marka akıllı tv var durduk yerde ekranın ortasında dik bi çizgi oluştu bu da üzermi bizi